Mes bandom žmogų ištraukt iš situacijos, kurioje jis padarys klaidą imdamas samsung :] šeip siūlau imti iš skelbimų, bent jau aš savo pirkau ir visai nesigailiu, nors aišku truputėlį, kadangi kaina nuo 600 - 400lt nukrito geros būklės. Ir tai vargu ar 400 gaučiau, nebent jeigu suveikčiau tą ,,pilną komplektaciją". į ją įeina pakrovėjas, ausinės, kas dar, dokumentai, kurie beverčiai, nes garantija jau seniausiai pasibaigus. O tu pirkdamas visiškai naują telefoną išleisi tarkim 900lt, bet jeigu tau jis nebepatiks, tarkim atrasi kažką geresnio, tu jau už 900lt nebeparduosi, kadangi vos tik pasiėmus prekę iš parduotuvės, kaina automatiškai krenta ant 30procentų. Todėl geriau imti manau mažai naudotą iš skelbimų už optimalią kainą, nes po mėnesio ar 3 dar galėsi tuos pinigus atgauti pilnai visus
LG - gaidys taip kad neverta į jį žiūrėt. S3 daug brangesnis atrodo laikant rankoj tad susikišk tą gaidy kur nori. Ant to nexus 4 prieš saule ant touch screen matosi tinklelis, nes naudojama sena technologija kaip ir ant ipod.
ta prasme, pofik, kad s3 stikliukas labai trapus, dūžta vos tik išmeti ant žemės, grupiokai atsikratė šių telefonų, nes užkniso tiesiog kas pusę metų keist stikliukus, vienam iš 15cm aukščio nukrito ant stalo ... sudužo, tai kad per modelis?... nepagalvota apsauga, s2 stikliukas yra kaip ir pas xperia modelius (milimetras toliau nuo krašto palikta) todėl atsparesnis atsimušimo poveikiui, kadangi tarpai neleidžia jėgai paveikti stikliuko, o pas s3 tų tarpų beveik nėra, ten kažkaip debiliškai užlenkta. Ir šeip visi samsung telefonai man atrodo pigiai yra surinkti, jeigu reikia kokybės, tikrai siūlau HTC pažiūrėt variantų, arba sony.
Numest sugebėk tai taip. jau turėjęs keturis s3 nei vieno nesudaužiau. Vienas net visa laiptine praskrido ir praktiškai nieko. Kamera s3 bus kur kas geresnė nei kai kurių kitų.
Galbut ir geresne, bet jeigu atvirai, tai man ir s2 kameros visiskai pakanka, fotkina kokybiskai. Kaip man, tai telefono kamera tik is bedos, nekuriu filmu, nedirbu fotografu, o jei ir fotkinu ka nors del savo pomegio,tai tik su normaliu fotoaparatu, nes jo objektyvas kur kas geresnis nei telefono, o del kameros, tai manau laimi sony siuo atveju, pas tevo xperia solo atrodo, 5mp kamera dar grazesnem spalvom fotografuoja negu mano samsungas, sakyciau konkuruoja su iphone 4. Bet pala, juk iphonai kaip tik ir naudoja sony objektyvus ar ne
P.s noreciau pamatyt, kaip s3 skrenda per laiptine ir nesudusta, mano vaizduotei kol kas nesuvokiamas dalykas :]
Na nekiskite zmogui kitu telefonu,jai susidomes,pats paklaus,o tas dadek dar ir nusipirksi kita geresni,tai gaunasi taip,kad isejai i parduotuve nusipirkti desros,bet nusiperki puse kiaules,cia taip dadek truputi,paskui dar truputi ir isviso zmogus nusipirks naujausia rageli uz pustrecios stukes,cia tiek jus priporinot,kad zmogui jau gal praejo noras kazka ir pirkti