rolis72
Nezinau,man HTC ragelis grazus,bet turi savo minusu,mano darbo kolega savo najaji HTC One M8 jau pakrikstijo,netycia numete ant seno iskoryjusio asvalto,tai patikekite kaip dabar slyksciai jis atrodo,visas telefono galas ant duobuciu,o korpusa pasikeisti labai jau brangiai kainuoja,ciut ne puse telefono kainos,plius minusas,kai negali baterijos issiimti ir pasikeisti kita,nes as pavyzdziui Savo Galaxy S4 telefonui turiu nusipirkes papildoma baterija su specialiu futliaru,kai nera galimybes pasikrauti,o siuolaikiniu telefonu baterijos visiskai nelaiko,tai labai gerai pasikeisti atsagine baterija,as imciau Note 3,nes man patinka dideli telefonai,megstu filmus ziureti,kartais pasizaisti,o kas labiausiai man patinka dideliuose telefonuose, tai gali interneta normaliau narsyti,dizainas irgi gan vykes,patinka galinis dangtelis su odos imitacija,gerai limpantis rankoje ir kai sudreksta delnas,praktiskai neslysta,nustebino telefono greitis,pats mielai paimciau Note 3,bet dar teks kiek palaukti,nes dar kaina kandziojasi.