Z1 Compact grazus telefoniukas,bet jis grazus kol nepasiimi i rankas,telefono galine dalis nuo pirstu atspaudu pasidaro neisvaizdi,labai jau tepliojasi,beto telefono ekranas labai jau pritraukia dulkes,net nezinau kodel,nes nuvalai,o ekranas vel akimirksniu apsinesa dulkemis,mane tai erzina,ir nuotrauku kokybes mane nuvyle,mano SGS4 geresnes foto daroŽmogas
Nexus 5 per didelis. Didelių neimu ne dėl to, kad nesugraibau, bet iš principo. Max 4,3 colio. Noriu ir dizaino gražaus, ne kažkokio apvalaus šūdo, kaip Galaxy S3. Tik bobom kalbančiom už vairo ir važinėjančiom su užtrauktu rankiniu tokie. Norisi formos, kaip iPhone 4s/3gs. Linkstu prie Z1 Compact, bet kaina kandžiojasi Max ~1100lt.
Visai nieko kamera, 20mpx, foto kokybė nebloga, nors dažniau filmavimas svarbu. Pirštų antspaudai nesvarbu, nes dėsiu spalvotą plėvelę gražią, o priekį saugos matinė permatoma Taipogi mano iPhone dabar stiklinis, pirštų antspaudai irgi lieka. Manau apsiprendžiau, Z1 Compact, HTC nelabai man, S4 Mini plastmasės gabalas.
Z1 Compact grazus telefoniukas,bet jis grazus kol nepasiimi i rankas,telefono galine dalis nuo pirstu atspaudu pasidaro neisvaizdi,labai jau tepliojasi,beto telefono ekranas labai jau pritraukia dulkes,net nezinau kodel,nes nuvalai,o ekranas vel akimirksniu apsinesa dulkemis,mane tai erzina,ir nuotrauku kokybes mane nuvyle,mano SGS4 geresnes foto daroŽmogas
Nexus 5 per didelis. Didelių neimu ne dėl to, kad nesugraibau, bet iš principo. Max 4,3 colio. Noriu ir dizaino gražaus, ne kažkokio apvalaus šūdo, kaip Galaxy S3. Tik bobom kalbančiom už vairo ir važinėjančiom su užtrauktu rankiniu tokie. Norisi formos, kaip iPhone 4s/3gs. Linkstu prie Z1 Compact, bet kaina kandžiojasi Max ~1100lt.
rolis72
Nexusai kastuvo dydžio.Mantux99
Sakei nebenori gyvenime android matyt, kai paemei iphone. Imk nexus gaminius tik, jokiu samasungu ir kito slamsto. Nes tik pas google nexus sklandziausia os, pamirsi lagus visam gyvenimui :]
Ne lašo ar ikloto formos :]Blofeld
Tai kad iPhone irgi apvalus...
O prie to dydžio priprantama, tik realiai Nexus 5 mano manymu yra pats geriausias Android telefonas.. Švarus Androidas daug ką sudaro.