Rytoj mano Motorola iskeliauja i kitas rankas, noreciau z10 isbandyt, bet uz tuos pacius pinigus(600-650lt) iseina Sony sp, kurio didesnis ekranas, geresne baterija, daugumoj testu lenkia z10 ir androidas gerai pazystamas, bb reiktu mokintis naudotis. Ka patartumet?
keliu pinigine kartele ir pridedu variantus, sony xperia Z ir ZL, tai kaip?
Su BB tau reikės gan kitaip elgtis, nebe taip kaip su androidu ir tai bus toks kaip iššūkis. Beje, kažkaip BB Z10 manau, kad greitai atsibos, nes tokie telefonai, tinka tik verslininkams ir kitiems, kurie telefoną naudoja tik dėl paskambinimų, interneto ir žinučių, nemanau, kad tai geras variantas. Jei pridedi Z ir Zl, tai tada SP savaime atkrenta, kaip atkrito man . O tarp Z ir ZL skirtumo kaip ir nerasta, tokio pats dydžio, bet ZL sunkesnis, kamera ant 0.1mp prastesnė, nors tai tik smulkmena ir dar SAR didesnis ant ZL, nežinau ar tu į SAR žiūri ar ne, bet aš visados atkreipiu dėmesį. Manau, kad būtų geriausias variantas Z, o gal ir pasiseks Z1 gauti .
as zl ziuriu butent del to, kad jis mazesnis ir nemazai, nors ekranas toks pat kaip xperia z ir nugarele ne stikline, tas irgi yra man pliusas.
o del z10, tai galvoju gal kaiptik ne taip greitai atsibos, nes viskas nauja as telefona ir naudoju tik skambint, sms, internetas, gps, foto, retai koks zaidimukas, tai manau man pilnai uztektu z10, o ir kaina pora simtu mazesne.
nupirkau bb z10, rytoj gausiu, bus matyt ar patiks:)