Jei tik FB, tai tegu Lumia kokią nusiperka, spalvingos jos, batareika gerai laiko, kamera gera (prieš veidrodį fotkintis), programų gal mažiau nei Androide ar iOS, bet pagrindinės yra.
bet ant kiek reikia neturet vaizduotes, kad samsung imt, juk yra sony, lg, htc, motorola, blackberry.
uz 1000lt iseina begale modeliu, reiketu daugiau kriteriju, kad kazka konkretaus patart. koks dydis patinka? koks korpusas, stiklas, metalas ar plastmase?
uz 1000lt i5s? i5 ir tai tik devetas iseina. pazystama mergina pirko iphone5, buvo nepatenkinta, kad neina muzikos, foto paprastai isikelt, uzsidet norimo skambejimo tono ir pan. dabar nusipirko z1 compact, tai nepatinka, kad sunkus, stiklinis, jauciu labiausiai tiktu koks baltas samsung ar lg:) nors mano zmona i5s naudoja ir i nieka nekeistu, aisku viska kelineju as:D
Draugas kažkokiu tai būdu iš uk sandėlio iPhone 5s supakuotą ir tvarkingą gavo, nu aišku gal čia pasisekė tik o šiaip tada nežinau, gal iš HTC kažką, pvz.: HTC One. O jei ne tai nelabai ir žinau, Samsungai, bent jau mane, nelabai traukia.
Nieko keisto, kad kepalas apie Samsung nei vieno blogo žodžio nepasakys. Nežinau, bet mano manymu protingas žmogus niekados nepirktu Samsung už tokius pinigus. Jei būtent naujo nori, tegul žiūrisi po tele2 ir t.t. Bet protingiausia skelbimuose ieškoti, beje z1 naujo už 1k negausi