Matai gi, kad hateris yra, nes jis juk pats didziausias cia telefonu ekspertas ir jam viskas samsunge lagina, ir tik custom rom isgelbeti ji gali pagal jo fantazija. I jo postus geriau nekreipti demesio, nes kazko kito kaip stumimo ant samsung daugiau nepamatysi. Vaikiskumo lygis.
O as turiu Samsung S4 Black Edition,pries tai beveik visus S klases turejau ir buvau ankstesniais ir esu dabartiniu labai patenkintas,nezinau ko tu cia stumi ant Samsiu,telefonai kaip telefonai.Champas
O kuo gi Iphone4S neverta? Visgeriau negu dabartinis samsungas.... O samsungu tikrai nebeziuresiu.
rolis72
O i tema atrasyt galiu, kad ieskot jei tai tik skelbimuose, nes salone kazko labai ipatingo uz 600lt nenusipirksi. O skelbimuose gali visai nauja nusipirkti daug pigiau, nes juk zinai, kad telefona ir nauja parduoda skelbime, vien del to, kad jis jau is salono iskeliavo verte krenta, o jei dar dezute praplesta buvo, panaudotas tai krenta dar daugiau. Tokia ta politika, tad uz 600 pinigu skelbimuose rasi tikrai nebloga telefona, o kokie tavo poreikiai ir kokio telefono reikia pagal juos neparasei, tad cia jau spersti tau
Altair
Matai gi, kad hateris yra, nes jis juk pats didziausias cia telefonu ekspertas ir jam viskas samsunge lagina, ir tik custom rom isgelbeti ji gali pagal jo fantazija. I jo postus geriau nekreipti demesio, nes kazko kito kaip stumimo ant samsung daugiau nepamatysi. Vaikiskumo lygis.
O as turiu Samsung S4 Black Edition,pries tai beveik visus S klases turejau ir buvau ankstesniais ir esu dabartiniu labai patenkintas,nezinau ko tu cia stumi ant Samsiu,telefonai kaip telefonai.Champas
O kuo gi Iphone4S neverta? Visgeriau negu dabartinis samsungas.... O samsungu tikrai nebeziuresiu.
rolis72
O i tema atrasyt galiu, kad ieskot jei tai tik skelbimuose, nes salone kazko labai ipatingo uz 600lt nenusipirksi. O skelbimuose gali visai nauja nusipirkti daug pigiau, nes juk zinai, kad telefona ir nauja parduoda skelbime, vien del to, kad jis jau is salono iskeliavo verte krenta, o jei dar dezute praplesta buvo, panaudotas tai krenta dar daugiau. Tokia ta politika, tad uz 600 pinigu skelbimuose rasi tikrai nebloga telefona, o kokie tavo poreikiai ir kokio telefono reikia pagal juos neparasei, tad cia jau spersti tau
Altair
1. Pasižiūrėk kas rašė tą komentarą, tada kažką komentuok apie žmogų. Šiek tiek čia pasišiukšlinai kaip adminas, nu bet nieko tokio čia dar.
2. Jeigu jums TINKA tas laukimas, kol kažką atidaro, tai OK, bet nereiškia, kad taip ir TURI VEIKTI. Samsung fanams to niekada neįaiškinsi, nes tiesiog nepripažins to. Jeigu tau tinka, kad reikia palaukt, tai nereiškia, kad ir taip turi veikt telefonas. Kodėl visi Sony, Nexus veikia žymiai greičiau už Samsung? Ten nereikia laukt 1-2 sekundžių kol atidaro nustatymus, galeriją...
3. Aš kai turėjau 4.3 stock romą ant S3, tai buvau išsivalęs tuos gamyklinius appsus, deja, multitaskingas nepagerėjo(kalbu apie appsų išsijungimą naudojant pvz SMS, Chrome ir Facebook vienu metu). Ir viskas taip pat ilgai atsidarinėjo.
Tai nežinau kur tu ten pagerėjimą sugebi pamatyt...
Aš esu kritiškas, kai perku telefoną už daugiau nei 1000 Lt., nes jau nebebūna prasmės nusileist ir galvot, ai nu pakentėsiu jei čia taip veikia, visgi ale pigus telefonas. Bet kai sumoki virš 1000 Lt., tai ir norisi, kad kokybė atitiktų kainą. Bet Samsung kažkodėl to nesugeba. Taip, ekranai ten gal ir geri, bet daugiau nieko gero juose ir nebėra, ypač iš OS pusės.
Ir dar kartą pakartosiu - jeigu tau TINKA tas lagas, ilgas nustatymų, galerijos ir t.t. atidarinėjimas, tai nereiškia, kad taip ir turi veikt telefonas už tokią kainą. Jeigu tu prie jo pripratai, tai OK, bet nesakyk kitiems, kad šitaip ir turi veikt telefonas ir čia viskas gerai su juo.
Nes tas pats S3 su CyanogenMod 11(švariu Androidu) visai kitaip pradėjo veikt, kai gavo nebe Touchwizą. Tai nebepasakok pasakų, kad su Touchwiz čia viskas gerai, kai akivaizdu, kad niekas čia nėra gerai.
Blofeld
mindosass
O jau htc one tik 600lt kainuoja? Ar cia vel is fantastikos srities?:)