Toks skirtumas, kad ne visi nori nusipirkę brangų telefoną dar žaisti su kažkokiais root'ais.
Koks skirtumas,kad jis prikistas programu,juk gali jas isjungti,arba begale appsu,kurios istrina visam laikui visas tau netinkancias programas ir gausis svari OS,pats naudoju Rootexplorer ir turiu svaria OS ant savo S4TautasJ
Nes samsung prikišęs belekiek š į savo telefonus, o lg g3 toks geresnis tik kamera, lg g3 palyginus su nexus 6 tai beveik taspats tik nexusas turi švarų androidą, visai nieko kamerą, ir t.t.
rolis72
Jest33r
Nu bet jūs ir degradai .... Turėtumėt džiaugtis kad išvis telefoną turit arba galit nusipirkti, o čia mat ponai myžalioja...Be žodžių... Gėdytumėtis
P.S
Tai tik mano nuomonė, prašau per nelyg to nesureikšminti
SoXeR
Aš nesuprantu šitų "vis tiek stringa" komentarų. Turėjau praktikos su S5 ir jokių strigimų nepastebėjau - veikia tikrai švariai, kaip ir visi kiti šiuo metu išleidžiami telefonai. Kaip ir visa kita, telefoną reikia prižiūrėti. O dėl pasirinkimo - technine prasme viskas beveik taip pat, skirtumo mes nejaučiam, tiesiog vienur skaičiai gražesni. Bet, visgi - kažkuris (beveik 100% esu įsitikinęs) vis vien labiau patinka ir traukia labiau nei kitas
Blofeld
O šiaip tu iš Androidų normalių turėjęs tik Samsung ar ir kokį Sony ar htc? Visokie po 500 Lt. nesiskaito
Blofeld
O šiaip tu iš Androidų normalių turėjęs tik Samsung ar ir kokį Sony ar htc? Visokie po 500 Lt. nesiskaito
Taip, turėjęs. HTC One M7, viskas čiki piki, bet vėlgi, išvada viena - kol kas telefonai neišnaudoja tų "skaičių", kurie jų viduje.
SoXeR