Tai jau koki Samsunga turi,jauciu koki pigiausia biudzetini,nesnekek nesamoniu,kad visi Samsungai stringa,turejau neperseniausiai S4,jis man dirbo stabiliai ir bejokiu strigimu,issimainiau i S5,tikrai superinis ragelis,taip,kad prasau nesnekek nesamoniu zmogau,gerai...TheDarkas
Tik ne Samsung telefoną... Pats turiu ir "neatsidžiaugiu" strigimais ir lag'ais.
Tai jau koki Samsunga turi,jauciu koki pigiausia biudzetini,nesnekek nesamoniu,kad visi Samsungai stringa,turejau neperseniausiai S4,jis man dirbo stabiliai ir bejokiu strigimu,issimainiau i S5,tikrai superinis ragelis,taip,kad prasau nesnekek nesamoniu zmogau,gerai...TheDarkas
Tik ne Samsung telefoną... Pats turiu ir "neatsidžiaugiu" strigimais ir lag'ais.
rolis72
Aha "biudžetinis" su 2GB RAM,Qualcomm Snapdragon 800, Adreno 330
rolis72
Turiu 4.4.2 KitKat turėsiu Lollipop o šūdo nėra,ir 5GB iš 16 laisva(4GB suvalgė OS)kažkas
normaliai atsinaujik programinę, neprisirink šūdo į telefon ir veiks normaliai.
kažkas
normaliai atsinaujik programinę, neprisirink šūdo į telefon ir veiks normaliai.
Taisykles esi skaitęs?Kepalas
Į temą. Pasiėmiau S4 mini LTE, nes buvo gerai kainą ir būklė ir pilnas komplektas. Labai smagus telefonas. Susitvarkiau softą, ištryniau nereikalingus apps... Yra IR spindulys, 4G ryšys, Gera kamera, galingas LED, Per garsiakalbi groja galingai. Tik va tv3 play kažko nenori rodyti
TV3 play ėmė ir pradėjo rodyti