mindosas, idomiai lygini, kad sakai jei lygint su S5 tai reikia bent jau i Z2 ziureti, nes ten 3gb ram. Ant to pacio S5 2gb ram tai kam lyginti telefona su 3gb ram jei Z1 turi tiek pat ram kiek S5? Ant Sony Z1 ram bus tikrai daugiau laisvu, nes androidas daug svaresnis eina, be touchwiz, kuris ramu kruva ryja. Ir siaip stiklas su metalu rankoj daug maloniau jauciasi nei plastmase Pats po ilgo naudojimo atsikraciau samsung plastmases, neleidziamu update, apkrauto touchwiz ir tikrai esu patenkintas. Samsung kas gerai gal tik tai, kad amoled ekrano spalvos grazios, bet kuo daugiau sviesesnio fono ant ekrano tuo labiau baterija sesta, ir S5 baterija pagal atsiliepimus nera labai jau ipatinga.
as ne is lubu rasau, neseniai svarsciau gal pirkt s5 ar z2, perskaiciau ir perziurejau daugybe apzvalgu, testu ir t.t. daugumoj atveju s5 buvo kazkiek pranasesnis, sakyciau apylygiai konkurentai, o ka apie z1 dar sneket. del korpuso tai jau kaip kam, stiklas/metalas man nelabai patinka, saltas, taip gerai rankoj neguli, labai braizosi, kai susibraizo, nepakeisi galinio dangtelio.
ir as tikrai nesu samsung gerbejas, kaktik isigijau iphone 5s.
Perskaitei ir perziurejai.. Pats isbandyk viska ir sakyk tada. Kaip taip viska ziureti pagal ghz, ram kieki ir panasius dalykus sugebat tai nesuprantu. Stikla taip - subraizyti gali, taciau yra juk apsaugines priemones kaip pleveles ar dekliukai. Plastmasini ir subraizysi jei apsaugos nebus jokios. Ir sakai nepatinka stiklas/metalas, bet nusipirkai iphone 5s? Juk 5s is aliuminio korpuso, o aliuminis juk metalas irgi kazkaip keistai skamba. Man paciam teko maigyti S5 ir biski labiau apkrovus tarmozint pradeda, nesakau, kad del telefono kaltes, bet kol samsung kis touchwiz savo tai tikrai manes jie nebetrauks, nes galvodavau gerai veikia kad. Taip, kai nedaug telefono atminties uzimta, ir vos keli app ir zaidimas buna tai gerai veikia, bet apkrovus daugiau pasimato touchwiz veikimas kai dabar gan svaru android naudoju
Mindosas nebepjauk. S5 labiausiai parduodamas tel jauciu, visi pabande parduoda, nes sudo gabalas, kiek visiem lagina kameros ir t.t Xperia net nereiktu lygint ,nes uz S5 zymiai geriau . Turejau S3 ,tai prie tu sudu negrysiu niekad
tipo apzvalgos, testai nesamones, o jus visus flagmanus patys issciupinejat? ir jusu nuomones svarbesnes uz tos srities egzpertu? nejuokinkit, cia ne karas sony pries samsung, o konkretus modeliai ir namatau nei vieno z1 pranasumo pries s5, gal galit mane apsviest?
del mano pasirinkto iphone 5s, tai toks mazas ir lengvas aparatas(priesingai sony) patogus ir smagus net metalinis budamas, net htc metalinis patogesnis uz sony. o kur dar ios veikimas, jokio lago, androidam tik pasvajot.
kaip diziausia sios temos nesamone galima laikyt autoriaus pastebejima, kad z1 kamera geresne, daugiau kaip ir nelieka apie ka diskutuot.
Na jei svarus android tau lagina tai manau, kad su akimis bedu turi arba bandes biudzetinius androidus, kur buna 512mb ramu, 1ghz procas ir panasiai tyngiu veltis i gincus, nes visada cia buna taip kad niekam nieko neirodysi net ir is patirties