Visi privalumai. Samsungo android sudinas, kiek galima tau kartot, kad visko pergrusta ir prades lagint po kazkurio laiko. Jei vien i specifikacijas ziuresi ,tai tu durnas busi:). Puikus pavizdys iphonas... S2 ir tas pranasesnis uz iphona 5,bet iphonas gal 10 kartu greiciau veikia.. O kad ios geriau optimizuota ,tai faktas... Android toli iki iOS:D
Baikit svaigt, aš apie skaičius nekalbėjau ir į juos nežiūriu, sakiau, kad domėjausi z2 ir s5, žiūrėjau YouTube greičio palyginimus kur realiai paleidinėjami appsai , žaidimai, browsinama internete ir t.t. Rezultatai buvo apylygiai, minimaliai dažniau pirmavo s5, tai z1 net nėra ką lygint. Arba į rodykit priešingai, arba nenusisnekekit. O ir jei s5 turi kažkiek to lago , bet kamera, ekranu, baterija ir viskuo kitu pranašesnis, tai vistiek šūdas?
Ka tu veli, mindosai. Pats rasei skaiciukus, o dabar jau nebereikalingi acejt. Naudoju Z1 virs puse metu ir net nesiruosiu parduot. Puikus telefonas, tuo tarpu samsung visi yra plastmases ir pigus biekuciai, kuriuos perka tik reklamų aukos ar taip tiesiog ne pilno proto. Sorry ka izeidziau, bet tox life. Beje, kas jau apie skaiciukus sukas, zaidimai pad mane kuo puikiausiai be lagu, mc 5 ant high be strigimu. P.S. Vandens nebijo isvis, laukiu vasaros kai vel galesiu su telefonu kisenei varyt maudytis ir uzgaudit gerus kadrus
Jus esat samsung heiteriai ir nėra čia ką daugiau diskutuot. Jei tokiu stiliumi rašyt apie z1, tai sunkus plytgalys, su apgailėtinu screen to body santykiu, apgailėtinu TFT ekranu, žiauriai besibraizanciais abiem stiklais, prasta kamera ir prastu baterijos laikymu. Neseniai turėjau z1compact tai žinau apie ką rašau, o dabar dar turiu lg g2mini, tai tas plastmasinis niekutis daug smagiau rankoj guli
Atsigauk ar eik po vandeniu palyst, tikrai. Visa laika be dekliuko nesioju, o galas vos vos patrintas, kamera puiki, viskas su juo Gerai. Pr ekrano priprantama
:D:D:D prie ko čia mano samsungai, aš paskutinį samsungą turėjęs gal prieš kokius 5metus, va tu tai isikandęs savo "ką turiu tai tas ir geriausias" dėl baterijos tai gali gsmarena.com paskaityt, jei moki angliškai, jie testuoja vienodom sąlygom visus, tai z1 lygtais 56h, o s5 apie 80+. O dėl braižymosi, z1compact per pora dienų susibraižė neblogai nesaugant . Beje ant Sony būna gamyklinė plėvelė, ir braižosi būtent ji, ją galima nulupti, bet senesniems nusilupdavo su Sony logotipu, jei nori išsaugot, tai ant gamyklinės iškarto reikia klijuoti dar viena, kai kitiems, tame tarpe ir s5, nereikia nei vienos, nes turi gorilaglass.