Viskas gerai,tik paprasciausiai i Samsungus prikisa nereikalingu appsu,kurios tarmozina,lagina telefona,tai jei rankos nera kreivos,tai tikrai gali pasidaryti svaria OS,be jokiu gamykliniu appsu,kurie ir tarmozina,bei uzima telefono atminty,turejau savo laiku S2,S4,dabar S5 ir man jie nei lagino,nei lagina.mindosass
mano manymu nera gerai, kad nusipirkus nauja telefona, dar reikia nekreivu ranku, ka jis veiktu gerai. iphone situo atveju tikrai geriau.
Viskas gerai,tik paprasciausiai i Samsungus prikisa nereikalingu appsu,kurios tarmozina,lagina telefona,tai jei rankos nera kreivos,tai tikrai gali pasidaryti svaria OS,be jokiu gamykliniu appsu,kurie ir tarmozina,bei uzima telefono atminty,turejau savo laiku S2,S4,dabar S5 ir man jie nei lagino,nei lagina.mindosass
mano manymu nera gerai, kad nusipirkus nauja telefona, dar reikia nekreivu ranku, ka jis veiktu gerai. iphone situo atveju tikrai geriau.
rolis72
Na ir super. :]mindosass
siandien nupirktas samsung a5, pamaigiau apie valanda, tai labai neblogas ispudis, sukasi gerai, nepaisant dydzio, patogus, uz 285euru tikrai geras variantas.
Na ir vel prasideda,po kiekvienos OS atnaujinimo isleidimo,gal ir buna kazkokiu bugu,bet veliau buna isleidziamas kitas update,bugu pataisymo ir panasiai,o ir vel pasikartosiu,pries isirasant naujesne OS versija reikia pirmiausiai per RECOVERY Mode atlikti Reset Data ir Reset Cache,po to po OS irasymo,vel ieiti i Recovery Mode ir vel atlikti ta paty,tada telefonas veiks sklandziai,plius ir akumas ilgiau laiko,jei neatliekate,tai vat ir stumiate ant Samsungu,kad sudas,lagai ir panasiai,kas zino,supranta,tiems ir Samsungai gerai veikia ir jokio lago nematyti,Vienas pazystamas irgi stume vat Samsiai lago isikunijimas,sudas ne telefonas,kai isnekejome nusipirkti ir isbandyti,tai dabar jau antra Samsunga nusipirkes ir patenkintas,as irgi jau kiek Samsiu turejau,as sneku apie flagmanu klases Samsungus,ne biudzetinius,tai pilnai patenkintas ir niekuo neturiu skustis,tik reikia nepatingeti ir puse valandos paaukoti,nereikalingu programu atjungimui,arba visiskam ju pasalinimui ir pries OS ir po OS atnaujinimu iejus i Recovery Mode atlikti Reset Data ir Reset Cache ir telefonas turetu suktis kaip bitute.Hade
visi samsung pradzioj gerai veikia, kad ir s3:D poto jau nebe kazka:)