Didesne foto raiska,tai nereiskia,kad geresnes nuotraukos bus,pikseliai suduoda nuotraukos dydi,cia jau sneketa ir diskutuota apie tai visur,net per TV,be to,HTC M8 tikrai gan kokybiskas nuotraukas daro,draugas mano moteriskes gimtadieni fotkino,tai nuo mano fotoaparato Sony Cyber-Shot 14.1 Megapikseliu mazai kuo foto ir skyresiMantux99
gal ir butu geriausias variantas
o kaip del htc? gal kokiu patarimu galima gauti? noriu telefono viskam. nusiziurejau htc one m8 bet..... kamera tik 4mp... tiksliau ultrapixel kazkokie bet... as nezinau noreciau didesnes foto raiskos o ne 4...
Mantux99
tame ir esme kad raiska yra svarbiausia siais laikais, noriu pagaut kokia gera akimirka ir prizoomint o 20mp man visai patiktu. Beto ziurejau video per youtube tai htc m8 tik pasizymi tuo kad gali gerai fotografuoti patalpoje. Lauke isdidinus nuotrauka matosi skirtumas gan nemazas. o as daznai megstu priartinti per kompa kad apziuret geriau foto detales.
Kas man patiko tai htc foto galimybes tikrai kazkas ispudingo ir naujo. beto responsive time geras labai sony matosi galvoja leciau gal del animaciju.
Geros koloneles irgi patiko.
Sony kas patiko tai kad prideda visokiu smulkmenu kurie idomus dalykeliai, pvz patinka interface kai prie tv prisijungi. baterijos tarnavimo laikas patiko. Z2 kiek zinau buvo kazkas su juo blogai todel labai greit z3 isleido. Z1 labai senas modelis. viskas susisuko man.
O ka manot apie sony M4? kaip ten ta kamera 13mp sugeba filmuot 4k? slow motion? burst mode?
zinau kad z1 galima nusirootint ir turesi slow motion 160fps