Pries 4 menesius nusipirkau Lg G3. Telefonas Super. Viskas viename ko reikia. Esu labai patenkintas. Android 6 versija nera jokiu bugu. Viskas veikia sklandziai. Mano nuomone G3 tikrai vertas demesio. Turejes nemazai tel. Paskutinieji Z1,S5.
Tau kaip patars tai gailesiesi veliau,nueini i salona ir issirinksi,bei ir patars,zmonai kaledoms dovanu telefona rinkau,tai Omnitelyje vienas vadybininkas taip patarinejo,kad net galva apsisuko,isrinkau„Sony Xperia M4 Aqua“ ,manau ir tau parinks kazka,bei ir pats galesi paciupineti,bei pamaigyti
kvailai atrodo kai vaikai tik apie nauja telefą galvoja. Mama pažadėjo tai puse metu eina ir visiems pasakoja . Va turiu iphone 6 ir daugiau man nk nereik, nei naujų nei mandrų
Windows phone kategoriškai nerekomenduoju, kiek turėjau - tragedija. Pasižiūrėk, mobilieji telefonai čia dabar su akcijom, gal ką tikrai rasi. O jeigu moki užsisakyti internetu, už tokius pinigus gali pasiimti tikrai galingą kiną: LeEco, Xiomi, Meizu. Dar Letishops cashbacku pasinaudot, gausi dalį pinigų atgal. Bet, mano manymu, geriausia opcija su tokiu biudžetu - pasiimti naudota iPhone ir nesukti sau galvos