Taip, turi. Protection Corning Gorilla Glass - TouchWiz v3.0 UI Tarkim man chujavejus jau kokius 2 kartus is rankos aukscio plojosi, viena karta tiesiai ant ekrano. Jam, kolkas vis dar nieko, sveikas kaip ridikas. O tarkim del gorilla grass, tai nera jis toks jau nesubraizomas, aisku ibrezimai mazesni ir ne tokie gilus, bet visvien plevele pirkti reikia.
o sitas ace kaip muzikos kokybe klausytis? nes man reikia tik kad 5pk fotkinimui, dar internetu naudotis ekranas didesnis kad butu, ir patvarumo norisi
Kaip uz tokia kaina labai daug nori. Tavo vietoje pasiimciau uz ta pacia suma paprasta tel, 12mp kamera, kiek maciau jos jau ganetinai pigios, mp3 grotuva ir viskas. aisku tektu daugiau prietaisu nesiotis, bet rimtai, jei jau taip nori muzikos kokybes imk sony, jei nori kameros, tai ieskokis kazko is samsung, blackberry, jei nori didelio ekrano uz maza kaina tai imk huawei, bet po to neverk del lago (nors tiesa pasakius po puses metu ir mano pazystamiems androidai lagino, tai cia ner ko stebetis), jei nori ir to ir to ir dar patvarumo tai imk htc, bet nemanau, kad nauja uz tokia kaina rasi.