Sveiki, gavau naują tel. LG Optimus L7, ir į jį įsidėjau savo Micro SDHC kotrelę, ji iš pradžių veikė, bet ją buvo galima tik nuskaityt, nu ta prasme, jeigu kažką fotkinu, neleidžia išsaugot, tik galima pažėt esančius failus, tada aš ją formatavau (per pc), ir ji veikė gerai, galėjau įrašyt ir fotkint viską. Tada įsirašiau žaidimą Gangstar Rio: City Of Saints (tik apk failą), tada per wi-fi pradėjau siūsti data failus, bet kadangi siuntė labai lėtai, aš failus atsisiunčiau per pc, tada norėjau juos įkelti į SD kortelę, bet neleido nei įkelti, nei kurti naujų aplankalų (čia kai telefoną pajungiau per usb). Tada ištraukiau iš tel tą kortelę, ir su adapteriu pasijungiau ją prie pc, ir įsikėliau tuos žaidimo failus. Tada įdėjau kortelę į telefoną, ir rodė, kad ją reikia formatuoti, nes kažkas netaip... Aš ją formatavau, ir kai performatuoju (per tel) rašo, kad kortelė sugadintą ir ją reikia vėl formatuoti, bet kiek be formatuočiau, visalaik ji neveikia. O pajungus prie pc, veikia. Tai ką man daryt?
Linas_X2, išbandžiau tavo programą, tai vėl taspats, kai idedu kortelę į tel. rašo, kad arba kortelė tuščia, arba nepalaikomas turinys, ir prašo formatuot. Ir jos nerodo kai įjungi manangerį... Bet ačiū už bandymą