1. Vakar bandžiau atminties kortelės slaptažodi ištrinti, tada ji man užlūžo ir neskaito tipo reikia ją suformatuoti. Per Tel neina, kai prijungiu ragelį prie PC irgi neina, nes jos normaliai nenuskaito. Kaip man dabar suformatuoti tą kortelę?
2. Ant nokia 2710 įdėjus LABAS kortelę rašo SIM kortelės registracija nesėkminga, o įdėjus TELE2 kortelę neina skambint, tinklas blokuoja skambutį errorą išmeta.
Del atminties korteles tai gal bandyk ja ideti i pc be jokio telefono per korteliu sakitytuva gal nuskaitys ir suformatuos, dar gali bandyti pas koki drauga nunest ant pc, kad pajungtu kartais buna taip pavyksta. Nors gali tekt ir atsisveikint su atminties korta. 50 ant 50 procentu.
O del to 2710 tai net nezinau.. Arba ko nors nustatymuose pridirbta arba jau taip kazkas. Bandyk gamyklinius del visa ko atstatyt
Pc yra kortelių skaitytuvai, bet tokiai mažai nėra lizdo. bandysiu dar pas kokį draugą nešt. Esmė tame, kad įdedu aš ją į 5200 atsiranda ji prašo suformatuoti ir po kelių sec tipo aš ją išimu nors ji įdėta, o kitame telefone net neranda jos.
Na nezinau, bandyk pas drauga nest jei nuskaitys jo pc tai formatuot bandyk, o kad pas tave i pc ji neisideda tai nesistebek juk ji maza labai tai tam yra adapteris micro sd.. Atrodo taip:
Siaip kai perki micro sd dazniausiai buna toks pridetas