Pastebėjau, kad atsirado atnaujinimas Nokia 5230 telefonui, taigi ir aš iškart čiupau telefoną naujintis :] . Atnaujinta buvo štai kas: •New, faster version of the web browser, including web search integrated into the web address field, and support for multiple windows and web addresses containing non-Latin characters •Big clock feature, displaying the time and date when you press the menu key, if the screen and keys are locked •Emoticons can be used in text and multimedia messages •Ovi Contacts removed •General performance improvements
Taigi aš atsinaujinau ir iškarto pradėjau džiaugtis kas atsirado :] . Taigi siūlau ir jums kas tūri Nokia 5230 naujintis i v50 FW. P.S. Pasakau lietuviškai kas naujo 1. Kai užrakintas telefonas paspaudziant menu klavišą pastebėjau, kad atsirado Slide to unlock. 2. Atsinaujino browseris kuris pradėjo greičiau veikti, bei galima bus dar papildomų langų pasidaryti. 3. Pašalinti OVI kontaktai, nes manau jie tikrai buvo nereikalingi. 4. Telefonas pradėjo greičiau suktis 5. Šypsenėlės pasirodė tekstiniuose pranešimuose. Na kolkas tiek pastebėjau. Tikiuosi mano aprašymas jus sugundys naujintis :] .
Edit: Na va atsinaujinau. Su JAF svariai pilnai softa isirasiau. Buvo pievu, kad ant galo kazkokiu draiveriu nera tai nuo pc telefa atjungt reikejo tai galvojau sugadinsiu jau, bet viskas veikia gerai :] O apie softa tai geros nuomones esu. Pajauciau paspartejima, kai uzrakintas telefas ir paspaudus meniu mygtuka tai tikrai visai graziai padarytas slaidas su laikrodziu Sypseneles taip pat neblogai padare. Na narsykles neteko dar isbandyti, bet pasitaikius progai paziuresiu ar ir ji greitesne kaip teigiama taip pat adobe reader ir siaip ivairiu programeliu radau(chat, youtube, facebook, myspace, internetinis radijas ir panasiai). Tad tiek apie softa, patariu atsinaujint visiems, nes verta dabar laukiam ar bus s^3 atnaujinimai ant dabartiniu s60v5 nokiu, kaip rasoma. By the way - del softo, kad ar lauziamas ar nelauziamas nesibaiminkit. Sitas softas kuo puikiausiai ir svariausiai, be jokiu bedu nusilauzia su helloox v2.11 visas lauzimas uztruko gal apie 10-20 sekundziu, o ir rompatcher su reikalingais patchais iskarto isirase.
Durnas klausimas, ar eitu kaip nors atsinaujint softa per bluetooth(laptopo), nes pas mane usb neveikia, taisymas kainuoja 240-250lt , o taip noriu atsinaujint, vienas geresnių 5230 atsinaujinimas.
Neina per telefoną, rašo kad yra atnaujinimas, bandant naujint rašo reikia prijungti prie usb ir per Ovi Suite, bet USB neveikia tai nėra kaip atsinaujint.