Sveiki visi. Nesenai nusipirkau Nokia C5-03. Is prandziu viskas buvo tvarkoje, kol nepastebejau, jog i atminties kortele surasyti visi zemelapiai.Taigi atm. kortele buvo beveik visiskai uzimta, like tik ~250 mb. Susinervines, istryniau is cities aplankalo diskcache, dabar atm. korteles laisvas plotas padidejo gerokai, norint naudoti GPS as naudoju prisijunges prie ovi zemelapius. Bet klausimas, ar tai man netrukdys? Ar zemelapiai visuomet veiks normaliai kaip ir irasyti kad butu? Nes su tevu zdame pavazineti po lietuva darbo reikalais, ir reikes tikrai kartais GPS. O gal imanoma pvz palikti viska tik kas susije su lietuva?(LT ZEMELAPIS, LT KALBA ETC.) aCIU ISANKSTO.
Paprasciausiai istrynei tai ko tau nereikia dabar per ovi suite atsisiusk zemelapius ir kalba(jei reikia) tuos kuriu tau reikia ir viskas. As ir pats taip dariau, nes ant 5230 navi is 2gb kortos buvo irgi apie 700 MB uzimta tai istryniau ir atsisiunciau tuos kuriu man reikia. Dabar kai 8gb korta tai dzin, bet ir tai tik LT mapus turiu, nes ju man tereikia Pats pagalvok jei reiketu visu zemelapiu tai daaaug GB jie uzimtu :]
isirasiau i nokia c5 03 ta garmin navigacija ir nehujutki neveikia.tipo neranda gps palydovo ir seip lagina tel. kai leidziu ta programa .kokie pasiulymai pastebejimai?