1Ghz procesorius tai šiaip gal neturėtų laginti, bet žinant, akd jame symbian tai nenustebčiau, kad lagintų. Pasiūlyčiau youtubei pažiūrėti apžvalgas ir pamatysi ar lagina ar ne. Nes kadangi naujas telefonas abejoju, kad jau kas čia jį labai turi.
Nokia tikrai padarė didelę pažangą dėl 1 Ghz.Šaip aš irgi kaip Altair sulyčiau pasižiūrėti Youtubei ar nelagina, o pats telefonas gal ir visai nieko kaip nokia
Na aš nesenai youtubei apžvalgų žiūrėjau pora tai kažkaip nieko doro, kad ir 1ghz procas stovi jame.. Internete kai naršė tai biški lagina, multitaskinge kai scrolina per appsus pajungtus irgi lagas matosi, kad yra na symbian neveltui ir pasižymi lagu
sweiki nusipirkau cia nokia ir biski nesuprantu as jos DD koki ji palaiko formata tarkim zaidimu programu ir pan.... tada ar galima pakeisti jos softa i kita tarkim nokia 700 nes 500 softas kazkoks levas man pasirode. arba bent meniu tipa kaip nors butu galima pakeisti, kita problema uzrakinimas galima kaip nors kitaip ja uzrakinti.... kruva uzdaviau klausymu bet laukiu atsakymu gal yra jau prfu kurie si aparaciuka ivalde gerai.