Sveiki. Su JAF teko flashinti telefoną keletą kartų - viskas pavykdavo. Draugas pamatęs pas mane CFW užsinorėjo jos taip pat. Aš pasisiūliau jam ją įrašyti. Įjungiau, pajungiau viską, prasidėjo procesas. Jau besibaigiant, kai rašo 'pooling phone' jis pradeda mirgsėti ir paskui išmeta klaidą, kad telefonas nereaguoja. Dabar telefonas jungiant tik suvibruoja. Prašau pagalbos nusimanančių. (nerašykit tie, kurie moka tik pasakyt 'nešk pas meistrą', 'nereikėjo kišt nagų'.) Dėkui.
O jei rimtai, bandyk įrašyt standartinį softą jam, jei nepadės, tada jau sakyk jam, kas nerizikuoja, tas negeria šampano, bet tu rizikavai bet šampano taip pat negersi
Bet manau turėtų veikt standartinis. Tai tektų jam ir pasilikt su standartiniu
Bandžiau ir standartinį įrašyt. Dabar galvoju, kad pas jį prieš tai galėjo būt kitokia versija, t.y. naujesnė negu CFW. Dabar siunčiuosi naujausią Nokia standartinį softą (v50.6.) ir bandysiu su tuo. Jeigu nepavyks, teks eit šampano pirkt, daug.
Nepažiūrėjai kokia softo versija buvo, prieš bandant modinti ? Aš visad skeptiškai žiūrėjau į tuos modinimus, brolis irgi buvo taip prisižaidęs, bet susitvarkė. Nokia X6. Atnešė dar jo klasioko draugas jam telefoną, kad sutvarkytų, irgi prisimodino, net neįsijungia telefonas, jokių ženklų iš jo. Bet nelabai tepavyksta:)