zodziu savo nokia m97 mini turiu tik apie menesi. cia mano pirmas smarphone ir apskritai as apie juos nelabai ka ir ismanau. bandziau lauzti telefona... iki galo nepavyko. gal yra geru zmoniu is kauno kurie galetu padeti su sio telefono nulauzimu?
nulauzt noriu, kad butu galima ikelt nepasirasytas programas i telefa butu galima isikelt ir naudotis be problemu . maciau ten yra keli budai kaip nulauzt telefa per nortona, per dar kazka, bet man tokiam biski prie noobu ten neviskas gaunasi, tai butu ziauriai gerai jei galetum padet su tuo
arba jei kas nors zino is kur galiu parsisiust nulauzta softa tai parasykit. dar lb lb buciau dekingas, nes as niekur nerandu normalaus softo. gal nemoku tiesiog ieskot tokiu dalyku . prasau padekit zmones
mano telefo duomenys: programines irangos versija - v 30.0.004 rusis - RM-555
http://forum.dailymobile.se/index.php?board=84.0 <--- sitame forume yra daugiausia s60v5 modifikuotu softu , taip kad uzsiregistruok , pasiziurek kuris tau patinka ir ar tavo telefonui jis padarytas ir siuskis ir flashink. Apie flashinima tikrai pagooglink niekas cia neaiskinas kaip tai reikia daryti.