Sveiki, turiu tokį telefoną su belle os ir noriu žaidimų, tik nežinau iš kur siųstis ir kokie priklauso mano telefonui žaidimai. Beje gal kas nutuokia kodėl neina per telefoną prisijunkti prie nokia ovi store? "rašo kažką su serveriu ar ką ir rašo bandykite vėliau". Ačiū už bet kokią pagalbą.
Jei gerai pamenu tai "Final Notification: Ovi Share is closing on 30 May 2012" seip tai nezinau gal tuo paciu ir ovi store uzdare, nes man tel sugedo spalio menesi. Arba tau reikia ovi atnaujinti.
Situacija tokia: nėra žaidimų. Bandžiau parsisiųsti būtent symbian^3 žaidimų iš čia šito psl, taigi parsisiuntus žaidimą, įsikėlus į telefoną, jo neinstaliuoja, meta kažkokį užrašą ir neleidžia instaliuoti. " unable to complete the operation due to connection error" štai ką dar metą kai bandau prisijunkti per telefoną prie savo ovi store account.
Tai gal neesu toks durnas, kad nesuprast ar prie interneto prisijungęs. tai aišku, ir per wifi bandžiau ir per mob internetą.. O šiaip tai nelaužtas, aš kaip suprantu, nes jis naujas.
Nepykit už antrą postą iš karto, bet mane kankina du dalykai, tai iš lempos įsijungiantis GPS(arba kitaip sakant palydovas), jis įsijungią ir išsijungią. o sekanti bėda, tai toj parodysiu. va tokia bezabrazė, kas per 1 ten per vidurį?