Didziausi skirtumai tarp Lumia ir Galaxy serijos telefonu yra Operacine sistema. Tesiog issirink kas tau patogiau , Windows Phone ar Android. Lumia serijos telefonai pasizymi labai geromis kameromis , o Galaxy S serijos telefonai labai gerais AMOLED ekranais. Tesiog rinkis pagal save , kekvieno nuomone skirtinga.
Galiu patarti tik tiek, kad nokia yra su savo telefonais pasisiukslinus, nebeliko tos senosios kokybes, kokia buvo anksciau. Tavo vietoje uz tokia suma koki htc susirasciau, zymiai kokybiskesnis ir geresnis bus tel, nei samsungas, kas is mano pazystamu htc turi, tikrai nesiskundzia.
Tiesą sakant, asmeniškai, kaip "Samsung", "Android" į valdžią. Kaip "Nokia", be to, vėliau populiarus, kitas nieko ypatinga. Yra HTC, aš tikrai nerekomenduojame, prieš pirkdamas HTC Mobilieji telekomunikacijų versiją, mažiau nei tris mėnesius turi būti metalo laužą, lengva šiluma, avarijos, ir svarbu, kad nėra atsparus vandeniui!Šiek tiek vandens bus crashes paralyžių. Aš nesiskundžiu, apie tai, bet faktas yra tai.