Sveiki ketinu pirkti nauja telefona su Windows Phone 8.1 os gal is turinciu galetu pasakyti atsisiuntus is interneto koki nors apps skirta windows fone os ar galima paprastai ji isikelus i telefono vidine atminti arba i micro sd kortele irasyti ar yra kokie apribojimai ar kokios tam skirtos programos ar gal yra uzdeta ne is marketo sustomis programomis ir kaip jums pati Windows Phone 8.1 os daug pazystamu sako kad taip gana gerai atidirbta os veikia sklandziai nejaucaimi pavieniai laginimai
Kiek zinau tai neiseina irasyt paprastai ikelus app i telefona ar sd kortele, bet gal but klystu(nors kazka tokio tikrai mates buvau). Kalbant apie pacia os tai man ji ne prie sirdies asmeniskai. Kazkaip tas stilius jos man nepatinka, app ir zaidimu trukumas galima sakyti, kad. Na o del lago tai kazka ne to girdejai, nes pora maiges telefonu esu su wp ir tikrai pastebejau lago , kad yra. Net per kazkurio telefono ar plancetes pristatyma su wp8 matesi lagas ir uzsibugino ji pristatyme. Kaip kitu nuomone apie wp8 tai nezinau, bet man ji ne prie sirdies, taip pat kaip ir nokios telefonu jau issizadejau
Nauja WP 8.1 yra tikrai puikiai optimizuota ir visiškai be lago veikia telefonuose su 1 GB+ RAM'o, greitis tikrai įspūdingas. Apie pačią OS, jei tau ji iš principo patinka, yra puikus variantas, biudžetinių telefonų klasėj joks Androidas neprilygs Lumiom savo veikimu nė iš tolo. Bet WP programėlių ne tik yra mažiau, nei iOS ar Droid, bet jų šioje OS piratauti neįmanoma, jas gali parsisiųsti tik iš parduotuvės. Muziką, filmus įsikelsi be problemų, bet app'ų - ne. Jei tai nekliudo, su viskuo kitu problemų nekils, jei tik, aišku, pasirinksi gerą telefoną.
Šendiena žiurinejau naujus telefonus lumia 635,535,735 iš visu laikytu maloniausiai rankoje gulejo 535 bet paskui atsirado pasulimas pirkti samsung note n7000 uz 370 lt su pilnu koplektu geros bukles tai visas kortas dabar sumaise nes note ekrano dydis ir tas ismanusis s-pen man labai patinka ir dar visiai podorus parametrai kaip 4 metu telefonui kaip manote verta
Pačiam sudaužius savo smartą (pamiršau užsisegt kišenę prieš sėsdamas ant motociklo ), ieškojau telefono, kurį galėčiau įsigyt už protingą kainą ir nebūtų visiškai durnas telefonas tik sms'ams ir skambučiams. Pigūs android'ai netraukė, naudoto iPhono nenorėjau ir įsigijau naują biudžetinę Nokia Lumia 520. Nepasigailėjau. Telefonas tikrai veikia puikiai ir jokių uždelsimų nesu pastebėjęs. Programėlių galbūt ir stoka, bet aš visus sau reikalingus app'sus radau, žaidimų nežaidžiu. GPS'as veikia nuostabiai, kamera dar taip pat nenuvylė (žinoma lygint geriausiu atveju būtų galima su pigia "muiline"), kritimų ar lietaus kiek pastebėjau telefonas taip pat nelabai bijo, o jo dalys yra pigios.
Jeigu reikia telefono su visom reikalingiausiom funkcijom - Lumia idealus pasirinkimas.
Jei ruošiesi telefoną naudot ir pramogom (žaidimai) - Android/iOS programėlių turi daugiau.
Įsikelt į telefoną žaidimus kiek žinau įmanoma, jei įstoji į MS developerių programą, tiesa, to nebandžiau.