Na taip tu teisus, bet jis raše kad jeigu parduotu Sensation tai nusipirktu vieną iš SGSII, Lg Optimus 4x, iPhone 5 ir t.t. Apie SGSII čia kalbos nebuvo
http://mobai.lt/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?48479
Tai kad tau ne vieną Sensation reiktu parduot kad nusipirktum kažkurį iš anu :]TeipPhonas
Nes paskendo htc sensation upej, ji buciau pardaves buciau kazkoki ana pasiimes.
Elvis22
SGS2 naudotą galėtų nusipirkt.
Blofeld
Elvis22
Tu nesupratai, kodėl aš ten taip parašiau. Rašei, kad reiktų jam parduot ne vieną sensation. O aš parašiau, kad kokį SGS2 galėtų nusipirkt naudotą, pardavęs ir vieną sensation.
Blofeld
SGSIII norėjau parašyt, čia savaime aišku kad S2 paimtu pardavęs Sensation...Blofeld
Sakai nebuvo? Pats juk dar parašei, kad rašė, kad pirktų SGSII, lg ar iphone. Tai va, žiūrėk ką rašai kitą kartą.
Apsiverk dabar, biški off topic pavarėm jau verkia. Ir rink žodžius biški, nesidebilenes.TeipPhonas
Ne nu blt blt, kada as ten rasiau pries kokius 2men, tai blt nepagalvojot kad viskas pasikeite? TAda pinigu dar pliuse turejau o dabar jau nebe, off-toppic blt cia raso nors blt partasyta "PERKU TLF IKI 200LT" tai blt jei norit aiskintis man i pm o ne i cia, man atrodo jei sukurciau dar viena tema atsirastu tokiu debilu kaip "Elvis22"... Rasykit koki tel norit parduoti o ne gincintis nx.
chameleonas - aciu, nokia nedomina.