tai tu pats save suvarai ispradziu sakai kad panasumu pilna dabar panasumu nebera.O moketi yra uz ka uz zaidimus ivairiausias programas, naujesnes patogesnes os, geresnius ekranus, dydesnia sparta,patogesni valdyma.Pilna zmoniu kurie man pritars, telefonus yra daugelio neatsiejama gyvenimo dalis.Cia tas pats kam pirkti nama jai galiu gyventi gatveje arba kam pirkti masina jai galiu vazineti autobusu.Zmonija tobuleja visi nori gyventi patogiau taigi, kodel to neigyvendinus, jei yra proga, jug gyveni tik karta.Man telefonas daug ka reiskia , tau manau taipat dabar pradejai su wm ismoksi naudotis nusipirksi android ar iOS,Bet suprask nereikia visiem kisti to wm yra daug geresniu os siuo metu.O jei daug ismanai pasakyk ka reiskia nurootintas tel kaip tai padaryti?Is kur gauti laiztu softu?Kaip juos perasyti?kaip perasyti softa neprijungus tel prie kompo?
perasyti wm neprijungus galima hard reset. o jei tel neysijunge tai yra kiekvienam tel pritaikyta tam tikra mygtuku kombinacija. soft galima rasti pwz xda devloper forum. arba tiesiog galima uzeiti i google ir ieskoti rasant pwz wm5 rom arba wm5 spl nors wien tik spl neuztenka nes jis uzima pora mb bet siunciant kaip kuriuos soft buna tik pacio soft vienas failas o jo atidarymui yra butinas spl. rotint tai pwz kad eitu visoki modifikuoti windows ir t.t. nes tel jei ne rautintas tai kaip kuriu windows nepriima kaip kuriuo programu neatidaro. kaip taip pasidaryti tikrai tingiu cia rasyt bet pamoka dar ir mobai.lt man atrodo kizkeno ikelta yra. nu vienu zodziu zales nesu. perasineju ir paprastu tel softus pwz phoenix, JAF ir t.t. nu cia skirta NOKIA modeliams. tarp ju esme oanasi bet ir daug skiresi. As nesakau kad suprantu daugiau uz tave nes as net neysivaizduoju kiek tu supranti taip paciai ir tu. bet kad 100x daugiau uz mane supranti tai tikrai nesutinku. o kad uz tel moketi 15k tai jokiais budais nesutiksiu. jei jau nori rimto tel tai pasiulymas HTC HD2 arba pwz koki galaxy S abieju devetu kaina puikaus stovio 650-700. o del masinu ir namu sutinku bet cia tai tikrai ne i tema nes pwz tel jokiu budu nera labai svarbus daiktas kad butu galima sulyginti su namu. as esu dirbantis bet man labai geras tel nera 1 vietoi. as renkuosi dabar ant masinos. o be to as niekam nekiso nei savo tel nei wm tiesiog isreiskiu savo nuomone.
Gerai gana cia offtopint ir isvis tema bronksai sukurei nereikalinga. Eik i wm skilti forume ir diskutuok apie wm, o ne cia savo tiesas irodinek ir verk, kad niekas nieko nededa ant wm, pats galetum nors siek tiek naujienu ideti.. Tema rakinama.