Sveiki, mačiau ankstesnėje temoje buvo pasiūlyta kaip ir anketa, bet ten yra visai kita tema, todėl sukūriau šią temą, kad jūs galėtumėte prisistatyti bloody sukurta anketa:
1. Koks jūsų tikras Vardas? 2. Kiek jums yra metų? 3. Iš kokio miesto jūs esate? 4. Papasakokite apie save: 5. Koks jūsų hobis, laisvalaikis? 6. Kaip radote mūsų svetainę? 7. Koks jūsų telefono modelis? 8. Ar turite brolių, seserų? 9. Kokia muzika jums patinka? (Grupės, stilius ir kt.) 10. Kokie jūsų mėgstamiausi filmai? (Filmų pavadinimai, žanrai) 11. Koks jūsų zodiako ženklas? 12. Jūsų nuotrauka
Na jei cia tikroji prisistatymu tema tai perkopijuoju savaji i sia tema 1- Valdas 2- 17( už mėnesio jau 18 ) 3- Iš Ukmergės 4- Na esu ganėtinai linksmas, mėgstantis papokštaut ir pabendraut, paslaugus. 5- Na gal nedaug kas mano hobį žino, bet tai yra freeruningas (kitaip sakant parkour su tricking sujungtas). Kadangi su Ezio gerai pažystami ir iš to pačio miesto esam tai freerunu abu domimės. O laisva laiką leidžiu freerunindamas, prie kompo jei nėra ką veikti, su draugais. 6- Kažkada kai dar turėjau n70 ieškodamas žaidimų atsitiktinai užradau Mobai.lt, o ir pažystami rekomendavo šią svetainę. 7- Turiu Nokia 5230 ir labai juo patenkintas esu. 8- Taip. Sesę. 9- Įvairi neapsistojęs prie kokio vieno muzikos stiliaus, mėgstu įvairius. Dažniausiai pagal nuotaiką. 10- Visokie filmai Tokie kaip Prince of Persia, Greiti ir įsiutę, Nindzė žudikas, Karibų piratai, Matrica ir t.t. 11- Ožiaragis 12- Na aš irgi nuotraukos nedėsiu gal.
1. Vaidas 2. 14 metų 3. United Kingdom, Huddersfield 4. Draugiškas turiu draugų :-D , daugiau nežinau ka papasakot apie save. 5. Būti su draugais, arba kur nors išvažiuoti arba išeiti, arba dažniausiai sėdžiu prie kompiuterio ar telefono. 6. Išpradžių pasakė man apie šia svetaine narys Xpress music, bet aš tik užsiregistravau o tik po kelių mėnesiu atkreipiau dėmesi į šia sveitaine. 7. Sony Ericsson Xperia X10 8. Turiu sesę 9. Įvarūs bet dažniausiai Electro ir dar yra viena grupė kurios man patinka visos dainos tai Cascada 10. Veiksmo, Fantastikos pvz. Transformeriai, Komedijos... 11. Jautis 12. Ieškokit Facebook'e ;-)
na tada rasysim cia na pabandysiu atsakyt tik be paskutnio punkto nenoriu dar rodytis 1.Karolis 2.13 3.Siaip is Marijampoles bet dabar LT negyvenu 4,na ka esu linksmas kol kas stengiuos mokytis drysciau sakyt esu biski tingus bet ne taip ziauriai megstu klausyt muzika ir siaip veikt ka nors ne vienas 5.mano hobis speju bus dviratis kompiuteris muzika draugai 6.Kai LT gyvenau tai vienas klasiokas sako va atsisiunciau ta ir ta is mobai.lt taip ir galvoju reiktu uzsukt paziuret kas cia gero 7.na kol kas turiu samsung L170 prie samsung praleidau 5metus dabar eisiu prie SE W595 8.turiu dvi seseris 9.na siaip tai pagal nuotaika klausau ivairia biveik iskyrus metala nemegstu jo is grupiu tai galbut Florida Pitbull kelios dainos Kesha visai nk nu yra ne vienas 10.speju bus Tekkenas ziedu valdovo trilogija ir haris poteris 11.Mergele 12.na kaip sakiau pradzioj sito dar nenoriu rodyt
1. Vytautas 2. 13 3. Vilnius 4. Mokausi 7 klasėje, pažymiai nekokie, bet stengiuosi taisytis (pradinėje buvau pirmūnas ), niūriais rudens ir žiemos vakarais mokausi arba sedžiu prie AK, vasarą praleidžiu kieme su draugais (megstam po miškus su dviračiais lakstyt :]), mano gimtadienis yra prieš pats mokslo metų pabaigą birželio 10 (šias metais tai bus paskutinė diena prieš vasaros atostogas) nu kaip ir viską apie save pasakiau. :] 5. Laisvalaikį praleidžiu su draugais. 6. Draugas pasakė. 7. Nokia 5230 Navi ir NOkia 5130 XM 8. Neturiu. 9. Repas. 10. Juodo humoro komedijos. 11. Dvinys. 12. Apseisit :]
1. Egidijus 2. 16 3. Plungė 4. Mokausi 10 kl, pazimiai vidutiniai tai yra 5 - 6, esu pajuokaujantis retai kada bunu rimtas ;D 5. Hobis butu telefonai( ju ardimas tvarkimas, programavimas ;D 6. Per draugus kitaip sakant pletkus ;D 7. Nokia 5230 8. Brolis ir sesė. 9. Megstu įvairia bet dabar labiau klasau dubstep'o 10. Man patinka visi naujausi filmai 11. Saulys. 12. Googlinkit ;D
1. Ignas 2. 17 3. Kauno 4. Visada geros nuotaikos sunku sunervuot :] 5. Hobis dometis apie kompiuterine technika Laisvalaikiu bunu su draugais. 6. Radau ieskodamas programu ir zaidimu telefonui. 7. Dabar Naudoju Sony Ericsson w880i 8. Sese Vardu Ieva. 9. Megstu ivairia muzika atlikeju sarasas labai ilgas 10. Mistiniai su paslepta mintimi detektyvai ir verciantys susimastyt apie gyvenima. 11. Dvynys. 12. Facebook "Ignas Kylis" pasikvieskit pamatysit.
1. Koks jūsų tikras Vardas?: Vytautas 2. Kiek jums yra metų? 18 3. Iš kokio miesto jūs esate? Siauliu 4. Papasakokite apie save: esu linksmas zmogelis , megstantis pajuokauti tam tikromis temomis , bei pakomentuoti jusu parasytus tekstus , karts nuo karto izeidineti kitus lankytojus svetainiu 5. Koks jūsų hobis, laisvalaikis? sedeti prie Pc ir malti suda 6. Kaip radote mūsų svetainę? ieskojau programu savo telefonuj ir radau per google 7. Koks jūsų telefono modelis? Nokia 5800XM 8. Ar turite brolių, seserų? Taip turiu 9. Kokia muzika jums patinka? (Grupės, stilius ir kt.), siaip patinka rusiskos o grupes dar neturiu issirinkes tokios rimtos grazios dainos 10. Kokie jūsų mėgstamiausi filmai? (Filmų pavadinimai, žanrai): viskas kas susija su karu/kareiveis:) 11. Koks jūsų zodiako ženklas? Oziaragis 29 1992-12-29 18 sueis 12. Jūsų nuotrauka: bus matyt gal ir parodysiu
1. Tomas 2. Man 18 metu 3. Gyvenu Ukmergeje 4. Na esu linksmas, aktyvus, megstantis bendrauti, pokstauti 5. Na mano hobis yra freeruningas (kitaip sakant parkour su tricking sujungtas). Esu su Altair gerai pazystamas tai daznai abu nuveikiam kokiu nors nesamoniu, siap be to dar domiuosi kompiuteriais, telefonais, megstu paskaityti knygas,ar tiesiog pasedeti prie pc editinant video ar ieskan ko nors gero ka galeciau atsisiusti, taip pat megstu laika leisti su draugais ar musu miesto saleje kur visi suda malam bet tuo paciu mokomes akrobatikos ar siaip linksmai laika leidziam 6. Sia svetaine radau senokai dar besinaudojant nokia 5320, bet tik neseniai uzsiregistravau nes sis kolektyvas pasirode linksmesnis bei draugiskesnis nei kituose panasaus pobudzio tinklalapiuose 7. Mano telefonas yra iPhone 3gs, svajojau, svajojau ir pagaliau turiu ir dziaugiuosi 8. Taip turiu, broli ir sese 9. Klausausi daug ir ivairios muzikos, daugiausia priklauso tai nuo nuotaikos 10. na filmu daug.. megstu filmus su Vin Diesel, Jet Li, Jackie Chan ir daugeliu kitu aktoriu 11. Esu skorpionas 12. apseisit ir be nuotraukos