Ogi ziuriu cia daug prisistatanciu atskiroje, asmenineje temoje, tai sumasciau ir pats prisistatyti taigi pradekime
1. Koks jūsų tikras Vardas? Tomas
2. Kiek jums yra metų? 20
3. Iš kokio miesto jūs esate? Iš Ukmergės, bet gyvenu (dižiają dalį) ir mokausi UK
4. Papasakokite apie save: esu linksmas, draugiškas, mėgstantis pokštauti ar šiaip kvailioti, esu adrenalino megejas, jei reik galiu padeti, kai as pyktas geriau neerzinkit :] , siaip nepiktybiskas zmogus.
5. Koks jūsų hobis, laisvalaikis? Hobis yra freerun'as, bet taip pat video editinimas, programavimas, kovos menu mokymasis, treniravimas ir dar daug visko :] Kaip jau Altair minejo esame freeruner'iai, zinoma geri draugai, vienas kita vedantys is kelio. Zmones sako : nemesk kelio del takelio, tai pas mus gaunas metam kelia del gero kampo suoliui arba stogo :] zinoma megstu filmuoti musu atliekamus veiksmus. Laisvalaikiu treniruojuos pats ir treniruoju kitus, laipau stogais, zodziu freeruning'u uzsiemu, kuriu video, bunu prie pc, skaitau knygas, zaidziu zaidimus ar siaip laika leidziu su draugais
6. Kaip radote mūsų svetainę? Tiksliai net nezinau, kazkada seniai, kai tik gavau pirma savo symbian, tai buvo nokia 5320, ieskojau zaidimu, programu ir uzmaciau googlej, tik po kurio laiko uzsireginau cia.
7. Koks jūsų telefono modelis? iPhone 4S
8. Ar turite brolių, seserų? Taip, turiu sese ir broli.
9. Kokia muzika jums patinka? (Grupės, stilius ir kt.) Sunku nusakyti viena grupe ar viena stiliu, nes klausau ir roka, ir d&b, kartais dubstep, dar klausau repa ir dar daug visko, dazniausiai nuo nuotaikos priklauso.
10. Kokie jūsų mėgstamiausi filmai? (Filmų pavadinimai, žanrai) Komedijos, veiksmo, siaubo, fantastiniai, koviniai, ypac jei kas su rytu kovos menais. Ir siaip demesi patraukiantys filmai.
11. Koks jūsų zodiako ženklas? Skorpionas.
12. Jūsų nuotrauka Na kadangi čia visi drovūs tai stengiuos pralaužti ledus ir įdėsiu foto: Nuotrauka
Pirmoji nuotrauka: na čia tiesiog aš... Nieko ypatingo.
Antra nuotrauka: matote still shot atliekamo veiksmo wall flip darytas UK universitete, reklaminiam projektui
Trečioji nuotrauka: dar viena nuotrauka daryta reklaminiui projektui pavadinimu "id theft"
O jei kas norite daugiau tai userbar "3perform Tomas" jums pagelbes :] arba žiūrėkite mano Facebook
Visada padeda, visada atsako. Linskmų plaučių narys ( turbūt nerūko :] ). Šaunuolis ir knygų neapleidžia. Žiūrėjau 3perform video nu ką pacanai pavarot. :] Sėkmės tobulėjant.
Ne pirmas Yra keli įkėlę nuotraukas savo, aš irgi planuoju atnaujint savo prisistatymo anketą, nes čia žiūriu visi slepiasi tai reikia nors keliems save parodyt