1. Vardas - Deividas 2. Metai - 15 3. Miestas - Vilnius 4. Papasakokite apie save: Mėgstu krepšini, vasarom būnu Naujojoje Akmenėje, turiu nuostabią puseserę, negaliu pradėt naudotis kokiu nors dalykų kol smukiai neisiaiškinu kaip jis veikia, šeip gan dažnai būnu lauke, kažkaip pykti ant kitų žmonių, nesu linkęs, geriau bandau išspręsti problema, turiu gerą draugą su kuriuo dažnai būnu, jis prisiregistravęs prie mobai.lt, bet nesilanko labai dažnai jis yra cesas.lt adminas TonTo 5. Hobis - Būti lauke, šypsotis, ieškoti kažko naujo, photoshopinu, dažnai naudojuos sony vegas 6. Kaip radote mūsų svetainę - Tiksliai nepamenu, bet man atrodo buvo kažkuriam computerbild žurnale 7. Koks jūsų telefono modelis - Nokia 5230 8. Ar turite brolių, seserų? - Ne, bet turiu puseserę su kuria labai sutariu :] 9. Kokia muzika jums patinka? - Šeip patinka Electro labiausiai, bet po biški pereinu ant Dubstepo, o kelios dainos kurios man patinka, tai: Spor Levitate (Feat. Ewun & Evol Intent), Justice - Waters Of Nazareth, Yuksek - Extraball 10. Kokie jūsų mėgstamiausi filmai? - Filmus žiuriu gan dažnai ir visi žanrai man patinka... Keli mėgiamiausi tai gal Krikštatėvis, Gruobonys, Skambutis, Pasodinsiu savo eks, pagirios las vegase 11. Koks jūsų zodiako ženklas - Dvinys 12. Daug kas nededa, bet aj koks skirtumas, įdėsiu: