1. Koks jūsų tikras Vardas? Gabrielius. 2. Kiek jums yra metų? 16 3. Iš kokio miesto jūs esate? Panevezys. 4. Papasakokite apie save: Nemegstu niekada daug apie save pasakot, koks tikslas tai daryti jei vistiek dauguma zmoniu nuomone apie tave buna vis kitokia ir kitokia, tai kas pazista tai zino apie mane daug dalyku ir geru ir blogu, o kas dar nepazista gal kada nors pazins 5. Koks jūsų hobis, laisvalaikis? Siaip dauguma savo laisvo laiko praleidziu su draugais mieste, tusuose, ar prie pc nolaifindamas kai jau neturiu jokios kitos veiklos 6. Kaip radote mūsų svetainę? Senai zinojau, ir kaip radau tikrai nepamenu 7. Koks jūsų telefono modelis? Samsung Galaxy Ace 8. Ar turite brolių, seserų? Turiu sesute maza 9. Kokia muzika jums patinka? (Grupės, stilius ir kt.) Klausau labai ivairia muzika, neturiu tam tikro stiliaus ar issirinkes vienos grupes, kas patinka ta klausau 10. Kokie jūsų mėgstamiausi filmai? (Filmų pavadinimai, žanrai)Pagrinde ziuriu siaubo filmus, dramas. Megstamiausio net neturiu manau, nes tikrai esu mates daug geru filmu 11. Koks jūsų zodiako ženklas? Dvinys. 12. Jūsų nuotrauka : nu negi man gaila 1. Saugojau nauja parduotuve tipo (biški susiliejus ;/ ) 2. mama saldainiu nedave 3. ai va linksmas buvau nutariau nusifotkint
Drasus vaikinukas, ne kiekvienas cia tiek drasos turi ikelti savo foto :] sekmes cia tau, jeigu reikes pagalbos kreipkis
Elvis22
O del tu foto ko cia bijot ar neturet drasos ? gal kai kurie tiesiog bijo sulaukti kritikoa ar pns o man tas pats esu pasitikintis savimi ir kritika priimu taip pat. Ir manau vistiek visiems idomu kas uz kompo ekrano toks/tokia sedi p