1. Koks jūsų tikras Vardas? Artūras(Draugai vadina mane Arce) 2. Kiek jums yra metų? 16 (po mėnesio bus 17 ) 3. Iš kokio miesto jūs esate? Iš Elektrėnų 4. Papasakokite apie save: Aš esu draugiškas,maloniai bendraujantis,kartais pykstu kai draugai pasako blogą žodį man 5. Koks jūsų hobis, laisvalaikis? Mėgstu sedėti prie kompiuterio,žaisti žaiidimus tokius kaip (call of duty modern warfare 1,2 dalis) ir kt.Domiuosi tinkalapio kūrimu,žaidžiu futbolą,krepšinį,su draugais bilijardą einu pakalt:D 6. Kaip radote mūsų svetainę? Naršydamas internete radau bet senai buvo labai 7. Koks jūsų telefono modelis? Samsung Galaxy Ace+ 8. Ar turite brolių, seserų? Taip,Brolį 18m Kuris mane mėgsta paerzinti,ir pasišaipyt. 9. Kokia muzika jums patinka? (Grupės, stilius ir kt.)patinka įvairios,nepatinka roko muzikos stiliaus. 10. Kokie jūsų mėgstamiausi filmai? (Filmų pavadinimai, žanrai) Veiksmo,fantastiniai,komedijos,koviniai filmai,bet nemėgstu labai siaubo filmų. 11. Koks jūsų zodiako ženklas? Šaulys 12. Jūsų nuotrauka Facebook'e susirasit parašę Artūras KrumkaÄ. Tiek apie save.