Tai vat, man irgi kažkoks šlapimas į galvą davė ir nusprendžiau po 3 metų pūvimo čia prisistatyt Nu ką pradėkim:
1. Koks jūsų tikras Vardas? - Elvinas, vadina mane Elviu ( ne, ne Presliu, bet nepyksiu jei taip pavadinsit :] ) 2. Kiek jums yra metų? - 15 Young and wild and free 3. Iš kokio miesto jūs esate? - Radviliškis 4. Papasakokite apie save: Esu draugiškas, nerukau ir negeriu, dosnus, negailintis, labai aktyvus, groju pianinu, gitara, žaidžiu futbolą už kluba ir savo miesto komanda, esu Lietuvos bokso vicečempionas (dont mess with me!) nu gal būt užteks jei norėsit daugiau sužinoti, PM 5. Koks jūsų hobis, laisvalaikis? - Boksas, futbolas, mokslai, IT, muzika, draugai na ir žinoma PC kaip gi be jo :] 6. Kaip radote mūsų svetainę? - Kažkada, labai, labai seniai gyveno draugas kuris parodė šitą svetainę :] 7. Koks jūsų telefono modelis? - LG KM900 Arena senukas (ekrano puse neveik ) ir Google Nexus 7 8. Ar turite brolių, seserų? - Brolį 9. Kokia muzika jums patinka? (Grupės, stilius ir kt.)- Apskritai tai Rokas, 20 amžiaus muzika ( žinau kad jum tai atrodys durnai, bet man patinka ), o išsamiau tai AC/DC, The Buggles, Hall and Oates, The Who, Scorpions, Michael Jackson, Freddie Mercury, Red Hot Chili Peppers (the best), Guns And Roses, Green Day, Lynyrd Skynyrd, Johnny Cash, Aerosmith ir labai labai labai labai daug kitų panašių 10. Kokie jūsų mėgstamiausi filmai? (Filmų pavadinimai, žanrai)- Reservoir dogs, Goal, Goal 2 ir Ali geriausi filmai kuriuos esu matęs, o taip tai patinka komedijos ir labai patinka istoriniai apie 1 ir 2 Pasaulinį karą ir taip apie armija patinka filmai :] 11. Koks jūsų zodiako ženklas? - Lion King 12. Jūsų nuotrauka - parašykit į PM kas norėsit FB duosiu :]