Pamačiau tik dabar.
EkxpermenT
Neįsižeisk, bet matos, kad prie kompo sėdi kiaurą dieną, nes bazaras tai... Tikrai eilinis 12-metis vaikas to nesakytų "Uoj neatsimenu.. Googlindamas atrodo radau." "kas miela ausiai."
1. Paaiškink ką jis pasakė blogai
2. Neužkniso kabinėtis?
Artis
Na, o jei žmogus jaunas, tai būtinai turi būt paskutinis idiotas? Atsibusk... Man 11 ir niekam nekliūnu, o jam 12... Bėje, tos frazės nebūtinai iš kompiuterio, gali būt iš knygų gal iš tėvų, pažįstamų ar draugų...
Pamačiau tik dabar.
EkxpermenT
Neįsižeisk, bet matos, kad prie kompo sėdi kiaurą dieną, nes bazaras tai... Tikrai eilinis 12-metis vaikas to nesakytų "Uoj neatsimenu.. Googlindamas atrodo radau." "kas miela ausiai."
1. Paaiškink ką jis pasakė blogai
2. Neužkniso kabinėtis?
Artis
1.Paprastas 12-metis taip nekalbėtų. (Su tokiu "bazaru"). Matosi, kad žmogus sėdi prie kompo tikrai dažnai ir frazių prisigaudo iš visur.
2. Įmesk pavyzdžių.
EkxpermenT
Tas tavo kiaurą dieną tai kiek? 2valandas, 24 valandas? Šiaip aš žmogus turintis hobi ir papildomų užsiėmimų, tad kompiuteris man paskutinė vietaiFuon
Jis pats tupi kieuria dieną prie pc, kad taip viska "išmano"...
O iš ko sprendi, kad jis to neturi?
Tas tavo kiaurą dieną tai kiek? 2valandas, 24 valandas? Šiaip aš žmogus turintis hobi ir papildomų užsiėmimų, tad kompiuteris man paskutinė vietaiFuon
Jis pats tupi kieuria dieną prie pc, kad taip viska "išmano"...
EkxpermenT