Esu naujokė ir šiaip retai isiterpianti, bet kadangi karts nuo karto ateinu pasidairyti, tai sakau ir aš būsiu fainas ir pasirodysiu :]
1. Koks jūsų tikras Vardas? Ilona
2. Kiek jums yra metų? 21
3. Iš kokio miesto jūs esate? Panevėžio
4. Papasakokite apie save: Esu užsispyrusi, daug kas sako valdinga... Rami, iki tam tikros ribos, ja peržengus netiketai transformuojuosi į Furiją :] Žodžiu su charakteriu. Pamišusi dėl gyvūnų ir pliušinių žaislų.
5. Koks jūsų hobis, laisvalaikis? Hobių daug, jie išeina ir ateina, bet tas mano vienintelis kogero lieka muzika
6. Kaip radote mūsų svetainę? Na, jei taip tiesiai, tai visiem gerai pažystamas Ezio dėl to kaltas :]
7. Koks jūsų telefono modelis? iPhone 3Gs
8. Ar turite brolių, seserų? Turiu 2 seseris ir kaip bebūtų gaila, nei vieno brolio
9. Kokia muzika jums patinka? (Grupės, stilius ir kt.) Iš tiesų muzikai nesu labai išranki, klausau tai ko nuotaika reikalauja, bet pirmenybę vistiek teikiu DnB, DubStep'ui ir sunkesniai muzikai
10. Kokie jūsų mėgstamiausi filmai? (Filmų pavadinimai, žanrai) Visų filmų tikrai nevardinsiu, o pagal žanrą tai žinoma komedijos, animacija, na, dar dėl romantinių filmų nesispardau labai ir veiksmo filmai lengvai sueina (įpač jei tai Vin Diesel, J. Statham ar J. Chan)
11. Koks jūsų zodiako ženklas? Pagal charakterį tikrai nežinau, o pagal gimimo datą tai Liūtukas
12. Jūsų nuotrauka Nelaikau savęs labai fotogeniška ir nuotraukas nelabai mėgstu, bet ką jau padarysi, kad prašot