Na gal laikas ir man butu prisistatyti... 1. Koks jūsų tikras Vardas? Rolandas 2. Kiek jums yra metų? Rugpjucio menesi bus 24 3. Iš kokio miesto jūs esate? Esu is Vilniaus,o gyvenu Alytuje,nes cia zmona susiradau. 4. Papasakokite apie save:Esu draugiskas,ramaus budo,labai megstu padeti kitiems 5. Koks jūsų hobis, laisvalaikis? Filmai,muzika,keliones po gamta 6. Kaip radote mūsų svetainę? Per Google,kai prispyre bedos su pirmuoju ismaniuju telefonu. 7. Koks jūsų telefono modelis? Senukas SGS2 8. Ar turite brolių, seserų? Taip broli 18 metu 9. Kokia muzika jums patinka? (Grupės, stilius ir kt.) Kaip nebutu keista,bet labai patinka man lietuviska grupe SEL ir siaip visa gera elektronine klubine muzika. 10. Kokie jūsų mėgstamiausi filmai? (Filmų pavadinimai, žanrai) Megstamiausias filmas Gladiatorius,Zinute butelyje,Avataras,siaip megstu istorinius,fantastinius filmus 11. Koks jūsų zodiako ženklas? Liutas 12. Jūsų nuotrauka. Del nuotraukos,ikelsiu kada veliau,nes mano beveik visos nuotraukos su kompanija,o be ju leidimo,nenoriu viesinti.