Sveiki esu naujokas cia todel eisiu tieisiai prie esmes. Isisigijau nesenai samsung galaxy mini ir noreciau jusu paklausti kai krauni baterija (Isjungus telefona) ar parodo kad ji visikai yra pilnai ikrauta? Kaip buna tarkim ant noskiu.
Nenoriu drosti baterijos nes ikroviau tik pirma karta ir bijau jei per daug bus gali sugesti .. Vis delto nesu turejas android tel ir esu zalias.
Buciau dekingas uz tikslius ir isamius klausimus. Prasyciau jokio spamo cia ir kitu off topic.
Nesuges baterija. Kiekviena baterija pasikrauna kiek jai reikia ir daugiau nei reikia negali pasikrauti nebent kokia brokuota baterija. Del isjungto ar rodo kai pasikrauna nezinau, o kai ijungtas tada rodo. O pirmus 2 - 3 kartus yra rekomenduojama pilnai iskrauti baterija, kad pats telefonas issijungtu ir palikti nakciai krautis
Nu ka dekingas uz atsakima kita karta zinosiu kaip reikia imciau krauti beto turiu klausima yra jame 160mb vieto ir tel atminti nieko nekeliau kodel man vieta mazeja buvo 160 paskui 157 paskui 155mb? gal kokia programa resursus ryja? Nu ka sustojo iki 155mb speju telefonas ijunktas perkanavo visas atminti ir ja paskirste kas uzema vietos tiem failams nes pasmane ir navigacija yra ir visokie omnitel gmail ir t.t P.s del isjunkto tel kraunu todel kad netrukdytu krovimui visokie sms ir kt.
3h ;D man apie 5h krovesi pirma karta ( Ir baterija laiko 11h jau full):D. Tik nezinau kur paziuret kur rodo kiek baterijos % liko nes ten rodo softo % ir t.t o baterkes ner =/ . Lipsnus daiktas patiko mielas toks isvaizda gera ir lengvai valdosi vnz dabar viskas jau man kaip ir aiskq je iskils kokiu nezinomu klausimu i pm kreipsiuos
Na man irgi nuo 3 iki 4 ar 5h kraunasi, priklauso nuo to kiek liko baterojos kai jungiu kraut man irgi labai patinka sitas telefonas, labai dziaugiuosi nusipirkes, galetu tik 30fps filmuot, o ne 15, bet gal koks kameros pagerinimas bus, o kai retai labai filmuoju su telefonu tai dzin kazkaip Ok bus klausimu gali kreiptis jei zinosiu tikrai padesiu, o dabar tema rakinu jei viskas aisju