Sveiki nesenei isigyjau samsung wave 2 s8530 , ir atsiduriau problemoje , seniau turejau nokia man visada rasdavo atminties kortele , o su situo prietaisu isigyjes telefona , bei nusipirkes atminties kortele bandant prijunkti per usb vis randa tik mano telefono kamera , o atminties kortele neranda kaip as galeciau tai sutvarkyti kad rastu mano atminties kortele
o kaip tai suformatuoti , supranti naujas telefonas , nauja kortele yra visiskai naujai iskepti daiktai ir tiesiog neatranda pc usb , bet kaip pc turi tokius lizdus kad galiu ideti savo korta tiesiog i lizda ir man ja nuskaitai bet as turiu issimti batarke ir t.t tiesiog daugiau laiko uzima , o per usb ras dva ir sio .
Nesupranti ką aš sakau.. Įdėk kortelę į pc(ar tai per skaitytuvą ar dar per kur, bet ne per telefą), ir ją suformatuok. Tada turi veikt telefone ji normaliai. Suformatuot tau reikia tik vieną kartą, o tada jei veiks telefone daryk ir kelk į ją ką nori.
supranti neranda tik per USB LAIDA pas mane dezeje yra lizdai ikisti kortelem , ikisus ten kortele grynai i lizda ja nuskaita ir eina perkelinet failus , kortelem viskas gerai jos yra visiskai naujos ispakuotos ir idetos i telefona daugiau niekur jos nebuvo naudotos , tai as nesuprantu kodel neranda kortele per usb laida