Iskilo toks klausimas, ant mano samsungo laisvos vietos yra 1.72gb o USB laikmenoje 5.78gb vietos, tai vat man idomu ar ta usb laikena yra kazkokia tai atminties kortele imontuota telefone ar kaip? jei taip tai, dabar is marketo bandziau siustis zaidima, jis uzima 38mb, bet kai spaudziu sutikti ir idiegti raso klaida atsiunciant "Blood & Glory". Irendinyje nepakanka vietos. Kodel taip yra?
katik pasijungiau telefona prie pc, tai rodo, kad vietos, yra 4.39gb free of 5.77gb. Ir dar yra apie 1.8gb kazkokios bendros atminties, ar galima padaryti taip,kad jei per tlf kazka siusiuos is marketo, man viskas eitu i ta atmintine kur 5.77gb vietos
mtau, kad nelabai cia kazkas man ka nors atsakys, tai uzduosiu lengvesni klausima. Mano galaxy s yra 8gb, 5.77gb yra ta vidine sd kortele ar kazkas tokio, ir like 1.8gb ar keik ten raso, per paty tel bendroji atmintis, tai vat kai prijungiu tel prie pc man rodo tik ta sd vidine kortele, o kokiu budu man ka nors isikelti i ta bendra atminti? ir kaip galiu nusistatyi, kad man siustiu faius arba i bendraja atminti ar sd kortele?
Vienas yra 1,8 GB programoms. Viska ka instaliuoji is programu uzima daugiausiai vietos tik ten bet daug kas yra dedama is programu i vidine sd. o 5,77 tai vidine SD Kortele. O del Android Market tai cia yra problema del naujausos android programeles android systemoje, tai yra bugas ja galima vis apeiti jei tu nori tokias dideles programas instaliuoti.
Tik reikia:
1. Isjungti telefona. 2. Laikyk garsas aukstyn + Home Knopke ir tada spaudziate ijungti telefona. pasirodzius SGS uzrasa uz sekundes galite paleisti visas tris Knopkes. 3. Dabar busite Recovery meniu. zemin aukstin weikia su galso knopkem kanors paspausti su Home Knopke 4. Ten iskarto yra. Wipe cache partition arba tik cache partition isrenkate paspaudziate ir uz 1-2-3 sekundzius bus baigta. 5. Reboot system now. telefonas isijungia galite eiti i android market ir parsysiusti ta zaidima kuris uzima 38 mb.
Jei vel nebeina kazkada didelia programa parsisiusti pakartoti viska.