Mantasde
htc sensation XL Geriau
Mantasde
samsung nera gerausi telefonai ju bugai pranesi pasako cia gal pas taves tik tokia klaida o ju turi daug kas kaip pvz barateika visi samsungai turi ta buga nerodo teisingai kiek dar yra batareikos....
htc yra geriau plus dar tas sense ju ant nauju tel labai isgerintas stilingai atrodo
Mantasde
Blablabla cia jus esat samsungo miletojiai..
as uzsiemu su telefonai kurie yra su android susieja ir as zinau kas geriau samsungas yra milimiausias ir lengviausiai lauzemas telefonas nes jies turi labai parasta download modus o kaip kiti telefonai yra apsaugoti tai....
samsungas turejo ir tures viena buga kuris yra problema su rodama kiek turiu batareikos... naudokit visa laika interneta ir pastebesit kaip nuo puse ant beweik tuscios persoks... isjungi telefona ijungi ji vel daugiau nej puse.... mane nervina tokie zmones kurie galvoja as daug zinau bet jie zino suda......
kaip pvz... instaliavau cm7( dabar bus klausimai) kas tai...instaliavot tipo as kietas nulauziau telefona... kas jums is tai??? jei telefona per ji gerai nustatai telefonas tes 2-3 kartus ilgiau laiko bet nieko... jus visi patyre android naudotojiai....
arba overcloking.... nu ir kas??? kas geriau ir kas blogiau telefonuj... as isviso tyliu kai jus tokius pasakimus kartais duodas cia as tyliu...
blokokit ne koks man skirtumas bet...
kai ismoksit programuoti tada sakykit kazka o ne sakykit nesamones....
As esu dalis is android 4.0.1 kuris programuoja kartu... ant samsung galaxy S kuri versia nera officeali ir neaisku ar ant to telefono bus tai