Gal kas ką žinot apie Samsung Champ telefoną ? Ar patvarus, ar iš tikro toks geras kaip rašo internete, ar patogu SMS rašyt ir t.t.
Man šiaip telefonas reikalingas tik paskambinti ir parašyti SMS, gal dar pažaist kokį žaidimuką per pamokas mokykloj, bet ne daugiau. Na gal dar muzikos šiek tiek pasiklausyt. ;D
Kaina, tai nebloga jo. Naudotas ~100 litų, naują, Maximoj mačiau už 170 litų. Kaip už tokią kainą, gal visai ir neblogas, tiesa, nusipirkęs, nenustebk, kad ten kažko stebuklingo neišvysi.. Telefonas visgi paprastas, su gan paprasta vartotojo sąsaja. Dėl tvirtumo, kiek jau bent pats esu turėjas Samsung'us (ir nesigailiu), tai visi buvo atsparūs. Tiesa, su tuo atsparumu irgi nepradėk nardyt su telefonu ir futbolą žaist.. Viskas proto ribose. Paprastesnėse situacijose turėtų atlaikyt, o jei netyčia ir kažką padarysi ž dalys jo ne per brangiausios.
Turėjau Samsung S3500, tai ilgokai laikė, kol šleifas suėjo. 2 vietose skilęs. Nuo mėtymo ;s O maximoj aš ir pamačiau už 170, dėl to ir pagalvojau apie jį. Tik tiek, kad ten touchscreen, o pigiais touchscreenais nelabai pasitikėt galima manau