Sveiki. Taigi šiandien nusipirkau galaxy ace bet žiūriu, kad jame įrašytas gingerbread 2.3.3 versijos ir nesuprantu kodėl jis kažkoks laginantis toks jis tikrai neturi būti, o kies į 2.3.5 atnaujinti kaip ir nerodo. Ką daryt pasiūlytumėt?
Jei susirasi softą - gali per Odin susimest. Bėje, kokios priežastys lėmė tai, kad nusipirkai naują telefoną? Atsibodo galaxy mini? Nes asmeniškai mane irgi dabar kamuoja klausimas ką pirkti, nes antradienį baigiasi mobiliojo ryšio sutartis..
Na ne tai, kad atsibodo, bet iš tėvų gavau kalėdoms kaip dovaną iš bitės paėmė o tai kur rast tą softą oficialų su lt kalba, kad būtų?
P.S. čia tikrai softas kažkoks nedarašytas ar lievas man rodos, nes kažkoks laginantis, o speciailiai įsimečiau shift ir jis kuo puikiausiai eina, be jokio lago
Na pabandysiu palaukti dar atsakymų Geriausiai būtų, kad į froyo 2.2.1 persirašyti oficialią, nes iš jos galėčiau normaliai į gingerbrad updeitint, bet baiminuosi, kad nebūtų telefono brokas čia
Siūle, bet kad mokėt papildomai už jį reikia. Tai taip ar taip kadangi naujam telefone softas grybas kažkoks nelabai sklandžiai veikia tai turi garantinis man normalų softą įrašyt, o jei telefono problema būtų tai irgi garantinis jau čia atsako dėl to, tai greičiausiai ryt nunešiu ir sakysiu kas per nesąmonė, kad naujas telefonas ir stringa kai turėtu galaxy ace kaip bitutė suktis..
As irgi turiu galaxy ace.Meniu taip bsk atrodo kaip ir laginantis.Eini ten i kontaktus bsk daugiau matosi.Turiu dar sale saves galaxy mini tai nebalyginsi del lago..Ziauriai jauciasi.Irgi nusipirkau nauja
Na nežinau mini nelagina mano meniu ir kontaktuose, o ace visas kaip palėtintas tai nunešiau i garantinį, nes čia softo arba telo bėda todėl sake arba tvarkys softą arba naują duos, nes tokiu laiku prieš šventes ilgai reiktų laukt jei softa perrašyt vežtu.