Kur pirkau.Bet jauciu cia jis toks turi buti.Nes tikrino ir is topocentro irgi taip pat veikia.Nedgi topo centro pardavejas irgi turinti galaxy mini sako kaip cia taip letokai eina..
Nemanau. Pats pažiūrėk apžvalgas. O be to su vienu iš narių, kuris ace turi, chatinau ir jis sakė kad, pas jį gerai veikia, nei kiek nestringa, kaip bitutė dirba.
Pabandykit jūs be atminties kortelės užkraut, gal ten ir glūdi visa paslaptis. Nes bent jau mano galaxy mini, tai kol kortelės nenuskaitęs, tai naudotis praktiškai neįmanoma.
Nei tu to ace turėjai mano nei ką taip, kad geriau patylėtum. Juk aiškiai sakau, kad su visiškai NAUJU čia taip ir buvau daug ką išjungęs ko nereik, lygiai tas pats. Ir jis tikrai nėra pigus ar prastas, bet kaip ir sakiau su kažkokia problema ar tai softo ar pačio telefono kažkokia bėda, kuria man turi sutvarkyt. Galaxy mini silpnesnis gerokai, bet nelagina, o ace pagal tave, kuris stipresnis tikrai lagina? Juk sakau, kad susirašinėjau su vienu iš narių ir sakė, kad jokio lago nėra, o ir jis nesenai pirko, o be to ir pats maigiau ace ir žiūrėjau apžvalgas prieš jį pirkdamas.
Na nežinau, gal paprasčiausiai tokia partija atėjusi iš gamyklos su softu? Nes šiaip ace turi stovėt froyo standartiškai, o pas mane jau iškart gingerbread atsirado iš kažkur 2.3.3 versija. Visiem ace tada lagintu, o ne taip, kad kai kuriem grybauja kai kuriem ne