pas mane 2.3.3 lygtais ginger kazkokia.Bet tai rimtai raso info tipo kad 2.2 froy ar kazkokia panasi.Nesupratu as cia nieko.Reiks be korteles pameginti
Pradedančiūjų, nepradadančiūjų telefonai.. Tai ką, noriu nusipirkt brangesnį smartą, tai turiu jau programuot mokėt, kad įjungt sugebėčiau? Visi telefonai yra daromi pagal tai, kad būtų patogu valdyti vartotojui.
Tai žinok aš kiek suprantu čia dėl 2.3.3 gingerbread versijos. Nes kiek skaičiau forumų daug kam kas nusipirko ace su įrašyta 2.3.3 versija lagina. Čia tikriausiai bugovas softas, nes šita versija yra pati pirma gingerbread versija todėl perrašius ją per naujo arba įrašius froyo arba įrašius aukštesnę versiją viskas turi veikt puikiai ir nebūt jokio lago. Tad tiek žinių, mano softą tikiuosi perrašys, o ne sakys, kad čia taip turi būt, nes kiek žiūrėjau iš 2.3.3 per KIES atnaujinimo į aukštesnę versiją dar nėra
Kies yra sudas programa jei nezinojiai kartais buna netgi taip kad per pati telefona yra atnaujinimas o per kies nera arba apvirksciai... pvz pas manes yra ant Ace 2.3.5 ir buvo atnaujiminas per ota. tik neaisku koks pas jus yra salies kodas daug kas nuo to priklauso
O kad as neturiu telefono as beweik visus telefonus turiu su android is samsungo tai patilek..
Pats gal ir patilėk puse nei žinai nei ką. Galvoji protingu pavaidinsi, kad pasakei per patį telefoną galima atnaujinti.. Vau nežinojau žinok. Šiaip bandžiau ir šitą būdą taip, kad gana čia man aiškint ir ginÄytis be jokio reikalo.. Sukūriau temą, kad sužinočiau kas yra ir kodėl taip, o ne kad su kažkuo pasiginÄyt
Aš taip pat turiu galaxy ace ir man išvis lago nėra, bent jau dabar nes nusipirkau prieš pora dienų, tai šiaip nežinau kol kas esu patenkintas nauju aparatu.