sveiki,norejau paklausti apie samsung galaxy s plus baterijos laikyma,nusipirkau tel pakrovus visa nakty ir kita diena truputi pasizaidus su juo baterija atlaike 22h,cia normalu ??
Normalu, kad tiek laiko jei žaidi. O dar jei prijungta dalykų kurių nenaudiji kaip gps, wifi, 3g ryšis tai dar patrumpina laikymo trukmę. Man SGS+ atlaiko apie 2 dienas pažaidžiant, bet aš pastoviai nežaidžiu ir išjungęs minėtus dalykus kai jų nenaudoju.
Jei naršai internete, žaidi žaidimus, klausaisi muzikos tai kaip nešsikraus per tiek laiko? Siūlyčiau pasižiūrėti Android markete programų kurios taupo baterija ir t.t.
Siame puslapyje yra juice defender ultimate ji kainuoja 17lt markete cia nemokama, tad parsisiusk ir uzsistatyk extreme lyg profili man 1,5 dienos paiilgino baterijos laikyma Tik jei wiifi naudoji proograma isjunk ,nes ji blokuos tau ji ant extreme profilio
na tikrai padeda ta juice defender ultimate programike,aciu uz patarimus,o gal dar bandet naudot sia programa su kokia kita programa pvz Easy Battery,idomu ar padideja efektas dar labiau,ar viena kita tokios programos "nulauzia" ?