Sveiki, taigi turiu porą klausimų susijuosiu su šiuo telefonu.
Pirmas klausimas : Kaip padaryti, kad siunčiamus failus iš interneto, automatiškai įrašytų į atminties kortelę, ne telefono atmintį? (Pas mane Android 2.3.7 versija)
Antras klausimas: Kur rasti failus įrašytus į SD (atminties kortelę) prijungus telefoną prie kompiuterio? Aš niekaip negaliu surast..
Pirmas klausimas : Taigi visada ir iraso beveik i sd kortele arba jei neiraso gali nueit i nustatymai >> programos >>Tvarkyti programas ir tada ant to failo paspaust ir perkelt.
Antras klausimas: taigi atidaro kompas sd kortele ir buna visi failai ka tu nori ten atrasti bet as gal nesupratau tavo klausimo tai parasyk atsakysiu. O jei nori telefe rasti failus ikeltus is pc tai tada eini mano failai.
Pirmas klausimas- didesnius zaidimus kur reik parsisiust papildomai failu raso i sd kortele Antras klausimas- sd kortele gali matyti per pc arba gali parsisiust "thinkfree office (lite)" programele ir su ja galesi narsyti po sd kortele per pati rageli
Pirmas klausimas- didesnius zaidimus kur reik parsisiust papildomai failu raso i sd kortele
Peckinas
Dėja, bet tame ir yra bėda, kad didesnių žaidimų ar programų automatiškai nerašo į SD kortelę.
O kas liečia SD kortelę, tai man reikia, kad galėčiau tvarkyti failus per kompiuterį, t.y prijungus telefoną per usb, aš tiesiog nerandu kur tie failai yra. Va, kaip atrodo mano telefonas prijungtas per USB, ir aš net neįsivaizduoju kur SD kortelės failai:
Na bent jau man HTC Incredible S automatiskai raso i sd kortele bet aisku galima ir kitaip pasaidaryt pats gali viska kelnotis o del tu zaidimu ieskojimu per pc telefone tai ir man tas pats bet tai imanoma surast tiesiog reik paieskot pats ieskojau ir radau nes ten pagal firmos pavadinimus aplankai ir pns