Taigi istiko mano galaxy gio problema tokia, kad visos irasytos programos pradingo, nors raso kad uzimta tiek vietos kortelei kiek ir seniau buvo uzimta su zaidimais. Taigi nezinau ka daryti, galvoju padaryt clean up'a, bet nerandu jokios programos kuri pilnai pratrintu mano kortele. Telefonas root'intas.
Dar prie to pacio paklausiu: pas mane versija 2.3.4 ir visad kai per telefona ieskau atnaujinimu, raso kad nerasta, nors man jau pries koki 1menesi cia kaskas rase is forumo kad versija savo pakelciau, nes jau sena...
pamegink isimt sd korta ir idet ar tel perkdaut gal tai uzsikirto kas, tavo yel reik per kies ar odin naujint jei neklystu nes per tel visad neranda ir man nerado ant ace bet tipo 2.3.6 yra. tai va
Per recovery mode, padarai wipe ir tada viskas išsitrina, išskyrus SD kortelės failus. Išjungus telefoną, spaudi iškart du mygtukus: vidurinį ir įjungimo/išjungimo mygtuką. Ten atsiras tas recovery mode. Valdyt viską ten gali tik su garso mažinimo/didinimo ir viduriniu mygtukais. Iškart įsijungus pamatysi užrašą wipe data. Ten paspausi ir tada YES.
Per KIES pastoviai nesąmonės su tais atnaujinimais. Nori persirašyti softą tai atsisiųsk jį iš čia -> http://www.sammobile.com/firmware/ ODIN irgi rasi čia