Bet as priestai per Odin buvau oficialu 2.3.6 rusiska parsisiuntes kelis menesius naudojausi,bet su tomis ikonomis buvo viskas super,kaip nusistaciau visas pagal save,tai ir perkrovus ir net isemus akuma,ikonos likdavo savovietose,o cia kazkokia nesamone gaunasi,nepatogu man tai,nes priprates visas man reikalingiausias progrmu aplankus susidestyti priekyje,o dabar viena ten kita kitur,o kita dar kitur,nu vienu zodziu gaila,gal reiks gryzti i tapacia 2.3.3,tada dekoju uz atsakymus...Blofeld
Tai jos visada grįžta. Pas mane jau nusipirkus buvo 2.3.6, susistatau kaip noriu, bet perkrovus, viskas susideda kaip nori. Nieko nepakeisi, welcome to android 2.3.6
Ispudziai man nekokie,akumas veikia tiek pat laiko,telefo grecio nepastebejau,gal Wi-Fi truputi geriau gaudo,nes mano kambaryje su 2.3.3 versija Wi-Fi rode 1 padala,o dabar 2 padalos,ramu pastebejau daugiau suvalgo,pasikeite atrakinimas,ir pokalbiu priemimo bei pokalbio baigimas...Altair
Tai priklauso dar nuo tų regionų kai eina XX ar kitos raidės, nes skaičiau forumuose. Na aš labai tikiuosi, kad bus oficialus fixas ir mūsų regionui O šiaip kokie įspūdžiai be to bugo su ikonomis?