Taigi, nusipirkau nauja telefona Samsung Galaxy Gio ir kai bandau instaliuoti kokia nors programa, kad ir is google play raso ,jog nepavyko idiegti usb atmintyje ar sd korteleje. Kas per problemos gali buti? Dar prie to pacio noriu pasakyti , kad esu visiskai zalias androiduose. Bet manau cia ne android'e esme, isidedu usb laida atsidarau ir nezinau kur rasti Sd kortele kur man kelti ,kad joje atsirastu viskas. Be to kai bandau ka nors idiegti taip pat raso : Programa nebuvo idiegta. Telefona tik nusipirkes nieko nespejau pridaryt. Isemiau Sd kortele ir idiegiau viena programa, veliau idejau ir nebegalejau idiegti. Formatavau sd ir telefone ir is pc.
Na kas nors gal esate susidure su sia problema ir galite pasakyti , kaip ja pataisyti. Googlinau ir suradau , jog yra kazkoks failas smdl2tmp1.asec ir ji reikia istrinti, bet jo pas mane nerodo net jeigu ir pasidariau , kad rodytu uzsleptus failus. Netekau kantrybes viska isbandes ir t.t, todel tikiuosi pagalbos is jusu.
Viska isbandziau ir niekas nepadejo. Turiu dvi korteles viena pirkau , o kita buvo su telefonu ir su abiejom tokios pacios problemos, todel manau , kad ne kortelese problemos, galbut telefone. Nejaugi niekas nesate su tuo susidure?
Na va nenoriu dar labai reikstis ,nes bijau kad vel neveiks, bet lyg ir susitaise. Tiesiog skaiciau googlei apie kazkoki faila smdl2tmp1 ,kuris randasi andriod.secure . istryniau sita aplankala prijunges prie pc ir pradejo veikti, nors anksciau buvau trynes bet neveike.