Sveiki,esu naujokas su Android telefais,gavau jau naudota Galaxy S PLUS telefa dovanu,noriu nusirutinti su tavo jau cia duota root programele,bet beda ta,kad nelabai suprantu kaip cia reikia teisingai su ja nurutinti telefa,gal galetumete kaip vaikui paiskinti issamiai ir detaliai,tik nesijuokite is manes tikrai esu zalias,kaip ten viskas darosi ir jai galima lietuviskai,nes angliskai nesigaudau,tikiu kad turetu iseiti jusu pagalba ir paciam tai padaryti,buciau labai dekingas jums...Altair
Taigi tu tik įsimesk tuos failus tik į vidin SD. O ten rootint reikia per recovery menu. Tik nesakyk, kad nežinai kas tai per daiktas ir kaip į jį įeiti
Sveiki,esu naujokas su Android telefais,gavau jau naudota Galaxy S PLUS telefa dovanu,noriu nusirutinti su tavo jau cia duota root programele,bet beda ta,kad nelabai suprantu kaip cia reikia teisingai su ja nurutinti telefa,gal galetumete kaip vaikui paiskinti issamiai ir detaliai,tik nesijuokite is manes tikrai esu zalias,kaip ten viskas darosi ir jai galima lietuviskai,nes angliskai nesigaudau,tikiu kad turetu iseiti su jusu pagalba ir paciam tai padaryti,buciau labai dekingas jums...Altair
Taigi tu tik įsimesk tuos failus tik į vidin SD. O ten rootint reikia per recovery menu. Tik nesakyk, kad nežinai kas tai per daiktas ir kaip į jį įeiti
sega1