Sveiki, turiu Samsung Galaxy Mini ir jau senai esu susidures su viena problemele, kai isirasau kokia nors programa, man raso, kad nebeliko vietos vidineje telefono atmintyje, nes ji yra pilna. Kaip perkelti visas programas i SD kortele? P.S. Per Nustatymai>Programos>Tvarkyti programas neina nieko perkelti, nes mygtukas Perkelti i SD kort. yra tiesiog uztamsejes. Ka daryti???
http://www.samsung.com/uk/support/usefulsoftware/KIES/JSP Čia parsisiūsk šita KIES, įsirašęs, jei rasi, pabandyk atsinaujint, o gal ir automatiškai išmes įjungus. Pajunk telefoną prie pc ir ijunk android debegging telefone. Turėtų per KIES pagaut, ir kažkur ten KIES'e vidurį berods atsiras lentelė kad atsinaujinti savo programinę įrangą. Paspaudi tą mygtuką, lauk kol užkraus ir jokiais būdais neatjunk telefono kol viskas neužsikraus, ir kol neparašys kad įašymas jau baigtas! Sekmės!
Kad taip per KIES bus tai labai maža tikimybė. Juk KIES yra oficiali programa ir ne tavo kaltė jei per ją užlūžtu. Jei taip būtų kreipkis tada vėl čia, bet šiaip naujinkis per KIES ir viskas bus gerai. Pats galaxy mini kai turėjau per KIES naujinau ir jokių bėdų nebuvo
aš nespėjau paklausyti jusu patarimo, kad rašyti per Kies ir surašiau kitu budu, per kita programa, bet man kai ijungiau downloading moda per telefa man kažkas atsitiko ir nustojo rašytis... o dabar net telefas nebeisijungia...